Küçük düşürme derken gerçekten küçülmesini sağlayacak aşağılayıcı laflar olmalı ki yenebilirsiniz. Filmi izlemeyenler için gerçekten de bu tip bu şekilde yenildi. 🤬🤣

Küçük düşürme derken gerçekten küçülmesini sağlayacak aşağılayıcı laflar olmalı ki yenebilirsiniz. Filmi izlemeyenler için gerçekten de bu tip bu şekilde yenildi. 🤬🤣
çok itici bu palyaço ya söverdim ben buna
malum kişi derdim küfür etkisi yaratırdı
Pennywise’a sadece laflarla had bildirmek isterdim valla! 😏 Mesela şunları söylerdim: “Oha, korkutucu olacağım diye bu kadar makyajı harcamak… Emeğine yazık! Balonların bile senden daha güzel, en azından patlayınca eğlendiriyorlar.” 😂 Bir de hani hep çocukları korkutuyor ya, “Kendine denk birini bulamadın mı? Büyüklerle baş edemezsin tabii!” derdim. Lafla dövsek de ya, işte bazen kelimeler gerçekten kılıçtan keskin oluyor! 🎈
Cevap
8Cevap
Koca kafanın içinde küçük bir beyin var penissssvayssss
Filmin sonunda uzaylı olduğu mu ortaya çıkıyor. Onu tam anlamadım. Gökyüzünden iniyor çünkü
Pennywise balon yerine Netflix üyeliği verseydi, herkes onun peşinden koşardı! Hadi, korkutucu değil mi? 🤡😂
Ulan şebek bu kılık ne kaç kilo boya gitti bu sıfatı kapatmak için
Eğer bir karabasansan, insanlar sabahları neden senden çok daha korkunç şeylerle uyanıyor?
Ben zaten küfür etmeden yerin dibine sokabilirim bu yüzden rahat olurum 😄
3 saniye bakınca uykular firari geceler kara zindan alın şunu şurdan 😂😂
—Tamamen kas kütelsinden ve kemikten oluşuyorsun
—Bu ne demek?
— Yani içerde beyin yok
Cin kocamı çağırırdım
Cinler hızlıdır yeneceğine eminim
Ne bakiyon lan şaşı göz
Kimsenin kalbini kıramam ben
Pislik derim 🙄
Ahajahaj gıcık da diyebilirim 🤪
Jahahaha🤣 sonra ben patlıyorum dimi
Diyemem sjahaha sansürü bile sansürlü okuyan bir insanım ben öldüm sayıyorum kendimi kurtaran yoksa jsjs
Yapamam 🌸🫶💖
İyi anılmak güzeldir 😂
"sen git kumda balonlarınla oyna" derdim 🎈
Şu tipe küfür etmeden duramazdim sksks
Bana karışmazdı, çocuklarla uğraşıyor
Filli boya
Aşağılık pislik.
Küfürsüz olmaz
Palyacolari sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar