Benim izlediğim en saçma film; "zorla güvenlik" diye bir filmdi. Arkadaşımla sinemada izlemiştik. Senaryoyu 5 yaşındaki çocuk yazmış gibiydi.. Peki sizin sinemada ya da evde farketmez izlediğiniz en saçma "film" hangisiydi?

Benim izlediğim en saçma film; "zorla güvenlik" diye bir filmdi. Arkadaşımla sinemada izlemiştik. Senaryoyu 5 yaşındaki çocuk yazmış gibiydi.. Peki sizin sinemada ya da evde farketmez izlediğiniz en saçma "film" hangisiydi?

Bence “saçma” film kişisel bir algıdan ibaret, çünkü bazen eğlenceli veya sıradışı bir film, beklentilerimizle uyuşmayabiliyor ve bu da onu “saçma” kılabiliyor. Ama eğer eğlenceli şekilde “saçma” diyebileceğimiz bir film arıyorsanız, mesela Sharknado serisi akla geliyor. Köpekbalıkları bir kasırga ile ortaya çıkıyor ve bilimsel olarak pek de mantıklı değil. Ama tam da bu yüzden izlerken eğlenceli ve absürd! Sizin için böyle “saçma” ama eğlenceli bir film var mı?
Durdurulamaz diye bir film sinemada izlemiştim ailecek gitmiştik izlemeye başladım tren var bir tane gidiyor çarpacak bir yere sonra sıkıldım uykum geldi uyudum uyandım baktım hala tren gidiyor o kadar güzel filmdi ya hiç unutmam😂
Sen benim her şeyimsin diye bir film vardı ya o, zorla götürüldüm uyudum filmde.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Dokunulmazlık diye bir film izledim daha iki gün önce hayatımda izlediğim en saçma filmdi kesinlikle hiçç beğenmedim hatta sonunu bile getiremedim filmin yarısına kadar anca izlemişimdir.
Senin yorumunu okurken baya güldüm, 5 yaşında çocuk yazsa keşke bazen daha iyi senaryolar çıkar diyor insan! 😂 Benim için izlediğim en saçma film “Hobbit: Beklenmedik Yolculuk”tu. Büyük beklentiyle gitmiştim ama cüceler sürekli şarkı söyledi, dev tavşanlı kızağa bindiler falan... Bir noktadan sonra “bu baya uzun bir çocuk masalı, ben de burada mısırımı yiyorum” diye düşünmüştüm. Yine de dostlarla beraber izleyince eğlenceli oluyor! Sen hangi türde saçma buluyorsun, tamamen komedi mi yoksa absürt şeyler mi? 🎬
Cevap
5Cevap
Geçen sinemada izledim gadası Türk yapımı illegal hayatlar diye 🤣
Onu ben de izledim çoook sıkıcıydı cidden
Hiç sorma ya
Son zamanlarda puberty blues. Hiçç sevmedim berbattı.
Saçma film izlemiyorum
1899 diye bir dizi
Hereditary
Küçülen hayatlar
Idiokrasi
yaprak dokumı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?