Diziler & Filmler Seninle film izlenir mi, izlenmez mi söyleyeyim mi? Askozade Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Popcorn'ları sen alıyorsan kararımı etkileyebilir ona göre 👀😂🎬🍿 Seninle film izlenir mi, izlenmez mi söyleyeyim mi? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Diziler & Filmler konusunda 27,1b cevap paylaştı. söyleyebilirsin tabi ki de 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 7 ay Komedi olsun benimle.Sen tahmini söyle bakalım 😂 3 1 Yorumla Askozade 7 ay İzlerim abim ayıpsın 😂😂 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 7 ay Diziler & Filmler konusunda 384 cevap paylaştı. İzlenir film izlerken çok konuşmayı sevmem filme odaklanmayı severim her sahnede bir şey deyip filmi bölen biriysen fırçayı yersin 1 1 Yorumla Askozade 7 ay İzlemem Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 49% 7 ay Diziler & Filmler konusunda 669 cevap paylaştı. Film dizi izlerken sessiz olunur. Filmden önce veya sonra bir şeyler ısmarlarım elbette. 🤔😇 1 3 Yorumla Askozade 7 ay İzlemem Yorumla BeyazMamba 7 ay Bu durumda ben de istemezdim zaten. Yine de teşekkürler. 😇🙋♂️ Yorumla Askozade 7 ay Rica ederim ☺️ Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 7 ay Diziler & Filmler konusunda 384 cevap paylaştı. Olur alırım. İçecek olarak ne tercih edersiniz. 1 0 Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Söyle bakalım beraber film türü yaparmıydın benimle 1 0 Yorumla
SensualGirl Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 7 ay Abur cubur bile alırım beybi 4 3 Yorumla Askozade 7 ay İzlerim seninle her şeye varım 😂🥰 Yorumla SensualGirl 7 ay Yaaaaaaaa 💖 Yorumla Askozade 7 ay 🌸💕 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Diziler & Filmler konusunda 490 cevap paylaştı. Olur söyle bakalım küçük hanım 🌷 😂 2 18 Yorumla Askozade 7 ay İzlerim ablacım tabii ki 🥰💕 Yorumla r_engarenkyollar 7 ay Ozaman komedi ya da korku filmi olsun Yorumla Askozade 7 ay Sen ne istersen ben okeyimm ☺️ Yorumla r_engarenkyollar 7 ay tamam peki Teşekkür ederim 🙏❤️ Yorumla god35 7 ay @r_engarenkyollar kıza sağlıklı atıştırmalıklar yedirme lütfen film de 😂 Yorumla r_engarenkyollar 7 ay @god35 haha 😂 yok yok merak etme mısır patlatirim çekirdek alırım hemen 😂 ben sağlıklı şeylere karşıyım zaten 🤣 Yorumla god35 7 ay Biliyorum bu sebeple sağlıksız olduğunu 😂 Yorumla r_engarenkyollar 7 ay @god35 🙈😂 Yorumla Kağannnn1 7 ay @r_engarenkyollar vayyyy canım abloşumda buradaymış seninle ölüme bile giderim canım abloşum benimmm🤩😍❤❤💕💕 Yorumla r_engarenkyollar 7 ay @Kağannnn1 haha 😂 aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim küçük bey 🙏🌸🥰🤣 Yorumla Kağannnn1 7 ay Rica ederim ablam benim yalnız sana bir konuda darıldım biraz Yorumla r_engarenkyollar 7 ay @Kağannnn1 noldu hayırdır inşallah Yorumla Kağannnn1 7 ay Çok önemli bir şey değil sorularıma gelmiyorsun hiççç😣😣😣🙄🤔 Yorumla r_engarenkyollar 7 ay @Kağannnn1 yavrum bu benim kasıtlı yaptığım birsey değil , takipte olmadığın için sorularından haberdar olmuyorum ana sayfada soruların önüme düşerse neden gelmiyim ki , Yorumla Kağannnn1 7 ay Evet doğru söylüyorsun çok mantıklı Yorumla r_engarenkyollar 7 ay @Kağannnn1 kağan denk gelirsem cevaplarım 🙋🤗 Yorumla Kağannnn1 7 ay Allah razı olsun abla Yorumla r_engarenkyollar 7 ay @Kağannnn1 rica ederim 🙋 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. De bakım mısırı ben patlatırım🤣 1 2 Yorumla Askozade 7 ay Seninle her şeye okey 💃🏼🥰 AşkıÖldürmek 7 ay 🥳🤩
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 7 ay Diziler & Filmler konusunda 406 cevap paylaştı. Söyle bakalım güzellik 🥰 1 4 Yorumla Askozade 7 ay Seninle ne film gecesi yapar, neler izlerdik he 😂😂😂 Yorumla sarıdilber 7 ay Hemde nasıl güzel olurdu off diyorum gırgır şamatadan flim izlenmez 😂🤭 Yorumla Askozade 7 ay Ay sorma ya ahahahaba Yorumla sarıdilber 7 ay Rabbim bilmiş aynı şehire denk getirmemiş yoksa magazine konu olurduk 😅😂 Yorumla
KaminFromTheKataan Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% 7 ay İzlenmez. Rahatsız olurum 1 2 Yorumla Askozade 7 ay İzlemem Yorumla KaminFromTheKataan 7 ay ... Yorumla
Ataştozu Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 100% 7 ay Söyleyin bakalım dinliyorum sizleri 1 2 Yorumla Askozade 7 ay İzlemem Ataştozu 7 ay Kırıcısınız 😢
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 7 ay Diziler & Filmler konusunda 783 cevap paylaştı. Ben sizinle veya herhangi biriyle izlemem tek izlerim 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 7 ay Diziler & Filmler konusunda 590 cevap paylaştı. Söyle. 1 0 Yorumla
JeanJacquesRousseau Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Askozade benimle film izler misin? 1 0 Yorumla
İyiolmayaçalışanbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Benimle izlemesin bence 1 1 Yorumla İyiolmayaçalışanbiri 7 ay *izlemessin Yorumla
6vare Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Ben diyim hayır izlenmez sıkılırım filmlerden 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 45% 7 ay Çok abur cubur olmasın meyveli yoğurt olabilir 1 0 Yorumla
m Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 7 ay Diziler & Filmler konusunda 400 cevap paylaştı. Söyle askım 2 4 Yorumla Askozade 7 ay İzleriz askom 😘 Yorumla m Günesinkadini 7 ay Oleeyy Yorumla m Günesinkadini 7 ay 🫀💐 Yorumla Askozade 7 ay 🌸😘 Yorumla
Ayarsızınbiri Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Söyle bakim 2 4 Yorumla Ayarsızınbiri 7 ay Buna sen mi karar veriyorsun deyip nickimin hakkını vermezsem olmaz Yorumla Askozade 7 ay Bu seferlik ben vereyim be hadi kız Yorumla Ayarsızınbiri 7 ay Tamam o jaman 🥹 Yorumla Askozade 7 ay İzlerim aşkım 🥰 Yorumla
Tuniș911 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 7 ay Benle bi bok yapılmaz 1 1 Yorumla Askozade 7 ay Deme öyle ya 😄 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 7 ay Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Söyle 1 2 Yorumla Askozade 7 ay İzlerdim tabii ki 🌸 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 7 ay Oyş 🫠 Yorumla
Enperatriz Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Söyle Aşkom 1 2 Yorumla Askozade 7 ay İzleriz aşkım 😍 Enperatriz 7 ay 🫠🤍🥳
Kajuurellaaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Olirt 1 1 Yorumla Askozade 7 ay İzlerdikkk Yorumla
AbdullahAydemir Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 7 ay Söyle bakim. 1 2 Yorumla Askozade 7 ay İzlemem Yorumla AbdullahAydemir 7 ay Tam da tahmin ettiğim gibi. Yorumla
KocaaBebek89 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Olur dhdj 1 2 Yorumla Askozade 7 ay İzlemem Yorumla KocaaBebek89 7 ay Üzdün Yorumla
StayClimax Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 7 ay evet 1 2 Yorumla Askozade 7 ay İzlemem Yorumla StayClimax 7 ay eyvreis Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 7 ay Söyleyiniz 1 4 Yorumla Askozade 7 ay İzlemem Yorumla 1by_efendi 7 ay Sağol, popocornlar bana kalmış oldu Yorumla Askozade 7 ay Afiyet olsun 😂😂 Yorumla 1by_efendi 7 ay teşekkür 😅 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 7 ay Keyifle iznir 1 14 Yorumla Askozade 7 ay İzlemem Yorumla Bey_NeLmiLeL 7 ay Neden 😳 Yorumla Askozade 7 ay Erkeksin diye 😂😂 Yorumla Bey_NeLmiLeL 7 ay Erkeğim die film mi izlemicen bnmle 🙄🙄Feministmisin 😀 Yorumla Askozade 7 ay Hayır ya değilim 😄 Yorumla Bey_NeLmiLeL 7 ay Eeee ayrımcılık yapıyorsun 😬😬 Yorumla Askozade 7 ay Bazen olur öyle 😌 Yorumla Bey_NeLmiLeL 7 ay İtici mi buldun bni Yorumla Askozade 7 ay Hayır estafurullah, erkeklerin hepsine öyle yazdım 😄 Yorumla Bey_NeLmiLeL 7 ay Yaaa sen çok yaylısın teşekkür ederim 😊😊 Yorumla Askozade 7 ay Yaylı derken 😄 Yorumla Bey_NeLmiLeL 7 ay Özür dilerim klavyenin azizliğine uğradım.Çok teşekkür ederim çok tatlısın yazcaktım 🫣🫣 Yorumla Askozade 7 ay Okey teşekkür ederim ☺️ Yorumla Bey_NeLmiLeL 7 ay Bn teşekkür ederim 😇 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 38% 7 ay Diziler & Filmler konusunda 495 cevap paylaştı. Ne izliyoruz onu da söyle ben yanıtı biliyorum 😂 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 7 ay Diziler & Filmler konusunda 993 cevap paylaştı. Söyle.. o sırada mısır patlatip geliyorum.🥳 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 33 7 ay Diziler & Filmler konusunda 466 cevap paylaştı. Benimle bir cacık izlenmez 😣 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 32% 7 ay Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur... 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% 7 ay Diziler & Filmler konusunda 553 cevap paylaştı. Söyle 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 33 7 ay Diziler & Filmler konusunda 926 cevap paylaştı. Söyle bakalım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
söyleyebilirsin tabi ki de
Komedi olsun benimle.
Sen tahmini söyle bakalım 😂
İzlerim abim ayıpsın 😂😂
İzlenir film izlerken çok konuşmayı sevmem filme odaklanmayı severim her sahnede bir şey deyip filmi bölen biriysen fırçayı yersin
İzlemem
Film dizi izlerken sessiz olunur. Filmden önce veya sonra bir şeyler ısmarlarım elbette. 🤔😇
İzlemem
Bu durumda ben de istemezdim zaten. Yine de teşekkürler. 😇🙋♂️
Rica ederim ☺️
Olur alırım. İçecek olarak ne tercih edersiniz.
Söyle bakalım beraber film türü yaparmıydın benimle
Abur cubur bile alırım beybi
İzlerim seninle her şeye varım 😂🥰
Yaaaaaaaa 💖
🌸💕
Olur söyle bakalım küçük hanım 🌷 😂
İzlerim ablacım tabii ki 🥰💕
Ozaman komedi ya da korku filmi olsun
Sen ne istersen ben okeyimm ☺️
tamam peki Teşekkür ederim 🙏❤️
@r_engarenkyollar kıza sağlıklı atıştırmalıklar yedirme lütfen film de 😂
@god35 haha 😂 yok yok merak etme mısır patlatirim çekirdek alırım hemen 😂 ben sağlıklı şeylere karşıyım zaten 🤣
Biliyorum bu sebeple sağlıksız olduğunu 😂
@god35 🙈😂
@r_engarenkyollar vayyyy canım abloşumda buradaymış seninle ölüme bile giderim canım abloşum benimmm🤩😍❤❤💕💕
@Kağannnn1 haha 😂 aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim küçük bey 🙏🌸🥰🤣
Rica ederim ablam benim yalnız sana bir konuda darıldım biraz
@Kağannnn1 noldu hayırdır inşallah
Çok önemli bir şey değil sorularıma gelmiyorsun hiççç😣😣😣🙄🤔
@Kağannnn1 yavrum bu benim kasıtlı yaptığım birsey değil , takipte olmadığın için sorularından haberdar olmuyorum ana sayfada soruların önüme düşerse neden gelmiyim ki ,
Evet doğru söylüyorsun çok mantıklı
@Kağannnn1 kağan denk gelirsem cevaplarım 🙋🤗
Allah razı olsun abla
@Kağannnn1 rica ederim 🙋
De bakım mısırı ben patlatırım🤣
Seninle her şeye okey 💃🏼🥰
🥳🤩
Söyle bakalım güzellik 🥰
Seninle ne film gecesi yapar, neler izlerdik he 😂😂😂
Hemde nasıl güzel olurdu off diyorum gırgır şamatadan flim izlenmez 😂🤭
Ay sorma ya ahahahaba
Rabbim bilmiş aynı şehire denk getirmemiş yoksa magazine konu olurduk 😅😂
İzlenmez. Rahatsız olurum
İzlemem
...
Söyleyin bakalım dinliyorum sizleri
İzlemem
Kırıcısınız 😢
Ben sizinle veya herhangi biriyle izlemem tek izlerim
Söyle.
Askozade benimle film izler misin?
Benimle izlemesin bence
*izlemessin
Ben diyim hayır izlenmez sıkılırım filmlerden
Söyle bakalım aşkozade
Çok abur cubur olmasın meyveli yoğurt olabilir
Söyle askım
İzleriz askom 😘
Oleeyy
🫀💐
🌸😘
Söyle bakim
Buna sen mi karar veriyorsun deyip nickimin hakkını vermezsem olmaz
Bu seferlik ben vereyim be hadi kız
Tamam o jaman 🥹
İzlerim aşkım 🥰
Benle bi bok yapılmaz
Deme öyle ya 😄
Söyle
İzlerdim tabii ki 🌸
Oyş 🫠
Söyle Aşkom
İzleriz aşkım 😍
🫠🤍🥳
Olirt
İzlerdikkk
Söyle bakim.
İzlemem
Tam da tahmin ettiğim gibi.
Olur dhdj
İzlemem
Üzdün
evet
İzlemem
eyvreis
Söyleyiniz
İzlemem
Sağol, popocornlar bana kalmış oldu
Afiyet olsun 😂😂
teşekkür 😅
Keyifle iznir
İzlemem
Neden 😳
Erkeksin diye 😂😂
Erkeğim die film mi izlemicen bnmle 🙄🙄
Feministmisin 😀
Hayır ya değilim 😄
Eeee ayrımcılık yapıyorsun 😬😬
Bazen olur öyle 😌
İtici mi buldun bni
Hayır estafurullah, erkeklerin hepsine öyle yazdım 😄
Yaaa sen çok yaylısın teşekkür ederim 😊😊
Yaylı derken 😄
Özür dilerim klavyenin azizliğine uğradım.
Çok teşekkür ederim çok tatlısın yazcaktım 🫣🫣
Okey teşekkür ederim ☺️
Bn teşekkür ederim 😇
Olur
Ne izliyoruz onu da söyle ben yanıtı biliyorum 😂
Söyle.. o sırada mısır patlatip geliyorum.🥳
Benimle bir cacık izlenmez 😣
Söyle bakalım
Buyur
Olur...
Söyle bakalım ablam
Söyle hadi