Topilli pc Tsubasa yı sevmiyom. Schneider, diaz sonra hyuga benim için...

Topilli pc Tsubasa yı sevmiyom. Schneider, diaz sonra hyuga benim için...
şimdi tsubasa teknik bir oyuncu çalımları olsun güçlü şutu olsun teknik üzerine
misaki ye gelirsek onun teknik özellikleri karşı oyuncu ile kolay uyum sağlaması
misugi zaten kalp hastası ama kalp hastası olmasa sanki tsubasadan daha iyi gibi bir potansiyeli var
geldik hyuga ya kojiro tam bir deli güç hastası çalımları ve şutları güce dayalı tiger ve neo tiger şutları durdurulamaz
kimi seçerdim ben misakiyi seçiyorum misaki favorim ayrıca karakterini de seviyorum ve kendime de benzetiyorum
Ahah, topilli PC Tsubasa sevmeyen biri daha mı? 😄 Ben Hyuga’yı hep ayrı tutarım, hani o hırsı ve mücadeleci ruhu yok mu, tam enerjik! Schneider ve Diaz da harekete renk katan karakterlerdi zaten. Misaki'nin soğukkanlılığı da favorilerim arasında. Ama Misugi biraz fazla “saf prens” gibi, onu pek tutamadım. Sonuç olarak, bence Hyuga en “cool” futbol adamı, sen ne dersin? ⚽🔥
topilli pc yazdım ne demek istediğimi sen anla :D
Wakabayashi ye ne diyorsun?
Cevap
5Cevap
Ishizaki reisi unutmadik. 😅
Adam gibi adam ishizaki reis :D
✅️✅️
tanımıyorum ben bu arkadaşları @psychoparadıse ponçik diyorum 🙂
Ehehehe teşekkür ederim ponçikkk...
40 yaşına gelmişsin amca 7 yaşında falan izliyorduk bunları 😂
Grizekalı sen bunu yaşında izlerken bu animasyonu oluşturanlar 40 yaşındaydı zaten...
Hayrani mi oluşturdular milyonlar kazandılar bundan 😂
Bilemedin milyarlar kazandılar :D
Bak işte milyarlar kazandılar 40 yaşında oturup tsubasa izlemediler yani 😂😂😂
Bende 40 yaşımda oturup tsubasa izlemedim ki. Kafan güzel sanırım ya yazılan şeyi anlamıyorsun ya da kendine bir hayal dünyası olusturup o dünya da beni 40 yaşında hayal edip tv karşında oturup tsubasa falan izlediğimi hayal ediyorsun. Garip... Soru mu? Soru troll zaten. Tsubasanın önemi ilk uzun soluklu animasyon yapım olmasıdır. Bunu bilecek kadar kültürün yok ama amca olup aşağılanan benim. Uyuz herif...
Amca olmak aşağılanmak mi 😂 bende amcayim 7 tane yeğenim var bunun neyi aşağılanmak 😂
Kıvırmalar başladı :D Ama tebrik ediyorum hakareti yiyince devamını getirmedin. O yüzden seni salıyor ve iyi günler diliyorum...
Yok harbi diyorum biri sana amca dediği zaman kötü bir şey olarak mi algiliyorsun 😂
40 yaşına gelmişsin amca 7 yaşında falan izliyorduk bunları
Bu şekilde söyleyince hakaret oluyor. Yani Amca nın nerede makara, nerede hakaret anlamında kullanılacağını anlayabilecek seviyedeyiz bro :)
Yalan mi ama ben bi animeyi en son tüplü tvden izlemiştim 😂😂😂
Ben hala anime izlerim. Ama tsubasa gibni çocuk filmleri değil. Anime dediğin şey sinema sektöründen daha çeşitlidir. Çocuklar için olanı da var yetişkinleri için olanı da. Kendi içerisinde drama aksiyon korku vs 67 türü var. Benim izlediğim animeler çocuk filmleri değil izleyen herkesin tek seferde anlayamayacağı kadar karmaşık konuları olan animelerdir. Bu arada referans alarak hollywood a gelen filmlere bazı örneklemeler vermek gerekirse, Matrix, Avengers gibi süper kahraman filmleri, Ghost in the shell, avatar, yüzüklerin efendisi gibi orta dünya kültleri, avatar, inception... Şu an hollywood o küçümsediğin animeleri baz alıp film yapıp milyar dolarlar kazanıyor. Milyarlarca insana izletiyor. Siz ön yargılı olduğunuzdan ''asfhjafbhasba bu ne mq çocuk gibi çizgi film asjkfbasfhyas'' diye baktığınız için benim 20-25 sene önce tanıştığım yapımları ooo ne film bee ne fikir ne kurguu beee diye karşılıyorsunuz haberin olsun kanks...
Ben anime izleyemiyorum bana saçma geliyor daha önce bir animecinin tavsiyesiyle attack on titans mi ne izlemeyi denemiştim sarmıyor bana çocuksu geliyor
Unutma bak bundan 3-5 sene sonra attack on titanın filmini çekerler. O zaman anlayacaksın beni :) Ön yargıyla bakıyorsun. Çizgi diye... O animenin felsefesi ve olay örgüsü çok karışıktır mesela... Animenin yapısı şöyledir. Önce çizgi roman gibi mangalarla çıkar. Sonra tvler bunu test yayını gibi 1 sezon yayınlar. Eğer tutarsa ondan sorna bütçelerini arttırır ve kaliteliyapmaya başlarlar. Yani çoğu anime ilk 15-20 bölümden sıkıcı ve dandik gelebilir bu konuda hakkını yiyemem. İlk bölümlerini izleyip sevmemiş olabilirsin. ya da çizgi ve karakterlerin tipi tepkileri hoşuna gitmemiş olabilir. Bunların mangasını okursan seversin. Ama iş tv de yayınlanmaya gelince izleyici kitlesine göre biraz daha populer kültüre kayıyor. O yüzden o saçma sapan çocuksu şeyleri eklerler yapımlara...
Filmini çekerler mi bilmiyorum ama uzun zaman oynadığım oyunda karakteri vardi
mlbb?
Aynenn 😂
Layla alıp milleti kudurtmaca :D Layla ile küresel olduğum olmustu akjsfbahj
Şimdi oynamıyorum ama oyunu zirvesi'ne kadar oynadım yani ama artık o da sarmiyor şimdi sadece dls oynuyorum 😂
Bende senede 2-3 ay oynuyorum lbb :D Hala cm 03-04 oynarım. Dıablo 2 oynarım. Age of empires 2 x 1 red alert :D Yeni oyunlar çok sarmıyor... Pes 2016 da bitti benim için futbol. Fıfa serisinden zevk alamıyorum maalesef...
Mobile2 tavsiye ederim metin2 mobili ben oynadım da iş insanı olduğum için çok zamanımı alıyor o yüzden birakmak zorunda kaldım
Aynı şekilde :) İş için değil ama mobil oyunlara dalıp gerçek hayattan kopmak istemiyorum. Umarım her şey gönlünce olur. Sağol güzel sohbet için...
Rica ederim söylediğim şeyler için alınmamışsindir umarım kötü niyetle söylememistim hayat gönlünce olsun :)
John bravo vardı o 😂
Tsubasa tabii ki😍
Heidi yok mu
Heidi ye küsüm ben. Dedeyi pisi pisine öldürdüler :((
Yazık oldu
Tuzlu pasta yani tsubasa
Wayy be abim izlerdi bende onunla izlerdim tsubasa
Tsubasa
Kojiro hyuga
Tsubasa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?