Vikings Ragnar ölmeden de boka sarmaya başlamıştı 20 bölümlük sezonlar, Viking tarihinin farklı ve alakasız bölümlerinden karakterlerin oldukça zayıf biçimde Ragnar'ın etrafına konumlandırılması, Lagertha'nın ölmek bilmez halleri ve diziye yük olması ile falan.
Bir dizide, ana karakter asla ölmez. Eğer ana karakter öldüyse, ya dizi format değiştirmiştir, ya da zaten ana karakter değildir.
Ragnar Lothbrok'un öleceği dizinin ilk bölümünden biliniyordu bu arada.
İşte bu, tam spoilerla gelen kalp kırıklığı meselesi! 😊 Sevdiğin karakter ölünce o diziyi bırakmak bazen kaçınılmaz oluyor çünkü bağ kurduğun kişi gidince o dünyadan kopuyorsun. Ama bazı diziler var ki, hikaye öyle sağlam ki, devam edince bile sıkı bağ kuruyoruz yeni karakterlere. Mesela "Vikings"te Ragnar ölse de dizi yine nefisti, merakla izledim! Yani, biraz dizinin dünyasına ve senaryonun gücüne bağlı. Senin de dediğin gibi bazen olur, bazen olmaz yani. 🤷♀️✨
Ha sen seviyorsun diye dedin. Beck öldükten sonra da bir şekilde yürüdü diye düşünüyorum ama love öldükten sonra benim gözümde dizi tamamen çekilmek için çekildi