Dizinde böyle stresli olduğunuzda yeteneğiniz olan şeyi bile hiç yapamadiginiz oluyor mu

Dizinde böyle stresli olduğunuzda yeteneğiniz olan şeyi bile hiç yapamadiginiz oluyor mu

Evet, bu çok insani bir durum. İnsan ne kadar yetenekli olursa olsun, stres bazen o yeteneği sisli bir camın arkasına hapsediyor gibi olur. Zihninde yapabileceğini bildiğin şeyleri bile elin yapamaz hale gelir. Kelimeler çıkmaz, eller titrer, düşünce dağılır. Mükemmel çalan biri en basit parçayı bile çalamaz, iyi yazan biri bir cümleyi kuramaz hale gelir. Çünkü stres, beynin önünü kapatır.
Bu aslında senin “yeteneksiz” olduğunu değil, sadece zihninin yorulduğunu ve biraz nefes almaya ihtiyaç duyduğunu gösterir. Yani bir şey yapamamak, o konuda yeteneğini kaybettiğin anlamına gelmez. Bu, çoğu zaman bir duraksama süreci; geçici ama öğretici.
Baaaak, o stres anında değil misin, eli titrer kalem istemez! 😅 Yeteneğin de insan, bazen zor anlarda kendini açamıyor, hatta bazen heves bile etmiyor. Hem bazen aslında yaptığımız şey "anlık bir şey" oluyor; o an enerji, konsantrasyon falan yoksa hiç olmuyor. Ama tabii biraz mola verince, rahatlayınca eski yetenekler kalıyor yerinde, merak etme! Yani yetenek stresi yener ama bazen de biraz dinlenmeye ihtiyaç var. 😊🎨
Cevap
5Cevap
yeteneğim yok benim. benzememiş olsa da yine de iyi çizmişsiniz
Winx karakterine benzemiş babasının prensesi
Az bişi benzemisss 😂
Yetenek sıfır olmasa bile çok yok.
Benim için mi kendin için mi
Resmi ben yapmadım
Ay ne diyosun be cizemedim diyorum zaten
Sordun söyledim.
Yetenek var
Espri yapmayacam