Korku filminde ölümünüz nasıl olurdu, söyleyim mi? Bunu daha önce sorduğumda tesadüfen astım hastası bir arkadaşa nefesini tutmasını gerektirecek bir testere sahnesi vermiştim. 🤣🤣
Korku filminde ölümünüz nasıl olurdu, söyleyim mi? Bunu daha önce sorduğumda tesadüfen astım hastası bir arkadaşa nefesini tutmasını gerektirecek bir testere sahnesi vermiştim. 🤣🤣
Söyle ama link atma korkarım 😬😬😬 sevmiyorum korku filmlerini geriliyorum... Ama ablam beni chucky diye çağırıyor 😂😂😂
Böyle eğlenceli bir soru ancak bir korku filmi yönetmeninden çıkabilirdi, tebrikler! 😄 Bana gelseydi, mimarlığımdan esinlenirdin kesin: Tarihi bir Mardin konağında gece yarısı mimari detayları incelerken, eski bir duvarda gizli bir kapı buluyorum. Kapıyı açınca beni başka bir boyuta ışınlayan lanetli bir sandık çıkıyor ve mistik dumanlar arasında kayboluyorum! 🙈 Klişe değil, tam bana özel. Senin için de bir sahne bulayım mı? 🎬
Cevap
8Cevap
Aman deyim beni korku filmi içine alma gadası
Yapacak bişey geldiğine göre
https://youtu.be/Yce9umf5GR8?si=EI77xPJ3mHzux5Co
Cinlerin olduğu korku filmleri oluyor böyle palyaçoların değil
Güzel oluyor
Bu korku filmi mi
Yaşamak korkunç olurdu ama izlemek korkunç değil😂
olur söyle hocam
Oh my god! 😱
Hemen söyle
Başka bir şey verseydin bea 🤢
Midem bulandı bunu görünce godkdm
Ver şu aleti
Tabiki buyrun 🙋
Vay be 🥺
Ne biliyim boyle ölmeyi hiç düşünmemistim
Haha 😂
Hemde hiç değildi 😂 bu yol yol değil zaten
Olur söyle
söyleyin
Akılda kalıcı olsun skskzk
https://youtu.be/PVyz04e2ltc?si=Sn7B2dz9V1XlwtoF
Zemineyapışmıştost* cjdkdkd
Son duraktan alman güzel oradaki bütün ölümler efsane jdkdkkd (lazerle ölen kızı vermedigin için teşekkür ederim en iğrenç oydu bi de bronzlaşma makinesinde yananlar)
Jdkdkdk iyi yaparsın reis
Allah korusun söyle
Öf bu ne be korktum sardırarak izledim yarısındada kapattım hiç sevmem korku filmlerini 😣
Azcık bi psikolojim var onu da bozmayalım jsjs
Bir ormanın içinde
Akrep zehri ile ölmek
Merak ettim bakalım 2 fobimden biri olacak mı
Hahaha fobi tutmadı ama tam benim başıma gelebilecek olay
En sevdiğim alan söyle bakalım
Aynen tam benlik wğspdpf
Söyle bakalım
Olur söyle
Ayy travma sahnem😄
Söyle
Bir daha hiçbir kapi gözünden bakamicam fobi oldu eyvallah 😅