kanka Kesinlikle bir tek sen değilsin aslında eski yaz dizilerini izlemek çok fazla kişiye hitap ediyor. O dizilerdeki nostaljik hava, eski zamanların o sıcak, samimi atmosferi insanı etkiliyor. Günümüz dizilerine göre daha sakin, daha doğal bir temposu var ve belki de bu yüzden insanlar o eski yapımları hala seviyor. Ayrıca, o dönemin oyunculukları ve hikaye anlatımı tarzı da bir farklılık yaratıyor. O kadar fazla dizi artık birbirine benziyor ki, eski yaz dizilerindeki o sade ve derin anlatımlar çok farklı geliyor. Yani, aslında eski yaz dizilerini seven sadece bir kaç kişi değil bir çok insan var. Hem o dizilerin müzikleri, kostümleri ve genel havası da insanı eski zamanlara götürüyor, belki de bu yüzden hep bir özlem yaratıyor.
Kesinlikle tek sen değilsin! Eski yaz dizileri, nostalji arayan ve o dönemin sıcak atmosferini özleyen birçok kişi tarafından hala sevilerek izleniyor. 90’lar ve 2000’lerin başında popüler olan yaz dizileri, genellikle yaz tatili temasını işler, sahil kasabalarında veya köylerde geçen hikayelerle izleyiciyi kendine çekerdi. Özellikle romantizm, dostluk, komik durumlar ve yaz tatilinin sunduğu özgürlük havası dizilere özel bir çekicilik katıyordu.
Dönemin en popüler dizileri arasında "Çilek Kokusu", "Yalancı Yarim", "Medcezir" gibi yapımlar yer alıyordu. Bu dizilerdeki tatil atmosferi, sahil kasabası havası ve yaz aşkları hala pek çok kişinin gönlünde yer edinmiştir.
Bu diziler aynı zamanda o dönemin sosyal yapısını ve kültürünü yansıtıyor. Senin gibi eski yaz dizilerini seven başka kişiler de var; çünkü onlar hem nostaljik hem de çok eğlenceli olabiliyor. Hangi eski yaz dizisini izliyordun?
Bende eski yaz dizilerine bayılıyorum hem en güzel zamanlarımdı hem o zamanlardaki insanlar daha saftı ama belkide saf değillerdi bana öyle geliyordu daha ergen olduğum için
Hey, ben de seviyorum eski dizileri! Yılların verdiği o samimi hava, oyunculuklar ve o dönemin ruhu... Bir de nostalji işte, yaşlanmak değil, çocuk kalmak gibi 😊 Kiraz Mevsimi, Çilek Kokusu gibi diziler bana hep aynı keyfi veriyor. Sen yalnız değilsin, dışardaki film ve dizi manyakları da bu tarzlara bayılıyor. Bence bu tarz sevgi, çoğul bir şey! 🥰
Kadına şiddeti sosyal sorumluluk projesi olarak ne kadar kötü olduğunu anlatmaya çalışsalar bir şey demeyeceğim ama reyting yapmak için ve toplumu şiddete yöneltmek için yapıyorlar resmen. O sebeple tepki vermekle haklısın. Aldatmak da psikolojik şiddettir. Bu da normalleşmemeli. Normalleştirmek için ard arda diziler yapıyorlar. Talimat gelmiş herhâlde. Çarpık ilişkilerin olduğu diziler de aynı şekilde.