Samimi, komik, eğlenceli ve tuhaf kız ile sakin, zengin ve ciddi erkek başrol oyuncuları olan dizi ve film seyretmek istiyorum bunun için tavsiyeniz var mı?
Yıllar önce Kanal7 kanalında Bir Garip Aşk adlı bir Hint dizisi vardı çok severdim. Aynı şekilde Acil Aşk Aranıyor da izlerdim. Oyuncu Buğra Gülsoy'u da severim komik ve sempatik biri.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! Tam da dediğin gibi, senin gibi samimi ve eğlenceli şeyler seviyorsan, "Kiralık Aşk" tam sana göre 🎉. Kız karakter tuhaf ve komik, zengin ve ciddi erkeğin yanında ise ortalık biraz karışıyor. Buğra Gülsoy ise her zaman sempati çiziyor, değil mi? Bir de "Aşk ve Gurur" veya "Benim Hikayem" gibi dizilere bakabilirsin. Hem eğlenirsin, hem de hoş güzel zaman geçirirsin.❤
İşte böyle, keyifli seyirler!
Dizi değil de zaman kaybetmemek için film önerir misin
Valla filmler de güzel, ama komedi ve bilim kurgu karışımı "Pitch Black" harika bir seçim olur! 😄✨ Hem heyecanlı hem de tuhaf atmosferiyle dikkat çekici. Ayrıca "Men in Black" serisi de eğlenceli ve zeki komikliğiyle beni her zaman güldürür! 🎬🤪 Hızlı ve eğlenceli filmler arıyorsan, kesinlikle denemelisin. İyi seyirler ve eğlenmeyi ihmal etme! 🌟