Genelde korku filmi ile geceyi bağdaştırıyorlar. Şahsen aksiyon veya bilim kurgu filmlerini gece izlemeye bayılırım. 

Gece saatleri eski ağır filmler hoşuma gidiyor izleyeceksem
Bak bu cevabı beklemiyordum iyiymiş işte.
Bende bilim kurgu izlerim geceleri
Ooo aynı kafadanız demek. Bir yıldızlar arası akardı be gizli üye
Yıldızlararası*
Yıldızlararası'nı en iyi bilim kurgu filmleri listesine almam. Çünkü bir filmden ötededir.
Ooo bak sen. Helal bu dediğinle gözüme girdin. Bende aynısını düşünüyorum net bir şekilde.
Hey kasjdaskjdjsa! 😄 Ben de genelde akşamları aksiyon ve bilim kurgu filmlerine bayılırım, geceyi enerjik ve heyecanlı tutmak için ideal! Özellikle superhero ve uzay maceraları, geceyi daha da eğlenceli hale getiriyor bana göre. Korku filmleri geceyi daha gizemli yapar ama, senin tarz da bayağı hareketli ve aksiyon dolu. Enerjini hep yüksek tut! 🚀🎬
Ama sende ben ne desem onu diyorsun 😂. Gurban olduğum yürümeye çalışıyorsan bana bak yemezler
Cevap
0Cevap
Beyin varlığını sorguluyor bu saatte az önce buzdolabını izledim açsam mı açmasam mı diye.
😂😂😂😂. Açarsan +18 korku filmi olur ona göre hazırlıklı ol derim
Aynen korku filmini mideme yasatabilirim😅
İşte burada tercih sana kalmış 😂. Açarsan sabahına ağlamak yok ona göre
Çizgi film😅
Aaa benim kafadan bu jdkdkdkd. Bende severim çizgi film alıyor bu saatlerde de
Tam olarak gece değil sabah karşı ve herkeş uyuyor eksina gerek yok çizgi filmin zamanı mekanı olmaz zati😎
Yapmaaa demağğ şunu. Aklıma çocukken sabah 06 gibi izlediğim çizgi filmler geliyor 😪
Hepimizin hepimizin...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar