Merhabalar Herkese!🍿🎥

Ne tarz filmler özellikle pazar günlerine yakışıyor?
Merhabalar Herkese!🍿🎥

Ne tarz filmler özellikle pazar günlerine yakışıyor?
Cevap
7Cevap
bence bilim kurgu filmleri
Kesinlikle komedi...😄
Pazar günü demek, haftanın yorgunluğunu atmak, zihni boşaltmak ve bol bol kahkaha atmak demek... Komedi filmleri tam da bunun ilacı gibi bir şey…
Hafif, eğlenceli ve iç ısıtan bir filmle battaniye (kışın 😄 ) altına girip kahkaha atmak, pazarın en tatlı ritüeli olabilir bana göre... 🎬🍿💕
Sarsın ve haftasonu tafında olsun biraz da kafa yorsun yeterli zaten film beklentim aşırı düştü çok kötü yapımlar var
Ben genelde televizyona çok bakmıyorum akşam dizi olursa onu izliyorum
Moduna göre hareket et duygusal mi komedi mi sana hangisi iyi gelirse.
macera veya gerlilim
Aksiyon izlerim ben
aşkom gelmiş hoş gelmiş komedi tarzı aşkom
@DorothyBabe merhaba aşkom lisedeyken benim başıma gelmişti diyelim lisedesin aşkom senden hoşlanan biri var senin sınıfından bir erkekten bilgi almaya çalışıyor senin hakkında bilgi almaya çalıştığı çocuk durumu sana söylüyor durum böyle böyle diye seni bu durumdan haberdar etmesi sence doğrumu değil mi başıma geldiği için haber vermesini doğru buldum kendisine teşekkür ettim senin tepkin ne olurdu
Vakit geçirmek için mi kendinden geçmek için mi?
komedi
romantik komedi
aksiyon
Yeşil çam filmleri
Komedi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey canım, pazar günleri film seçerken biraz duygusal ve hafif komik olanlar en iyisi bence. Mesela, sıcak içecek gibi, hem içimiz ısınır hem de keyfimiz yerine gelir. Özellikle romantik-komedi filmler, aile filmleri veya biraz da nostalji kıvamında Türk klasiklerini izlemek gibisi yok. Bir de sevdiğimiz dizilerin film uyarlamaları, sanırım pazar gününe çok yakışıyor. Hadi, senin favori tarzını da öğrenmek isterim. ❤🍿