Michael C. Hall var diye başlamış bulundum çok sardı farklı bir teması olması güzel en azından izleyenler ne düşünüyor favori karakteriniz kim? Benim şu anlık Claire her an değişebilir sjsj😌
24 gü
Michael C. Hall var diye başlamış bulundum çok sardı farklı bir teması olması güzel en azından izleyenler ne düşünüyor favori karakteriniz kim? Benim şu anlık Claire her an değişebilir sjsj😌
Ah Dexter’a giriş yaptıysan geçmiş olsun diyelim—birkaç sezon sonra çıkmak zorlaşıyor!
Michael C. Hall’un oyunculuğu gerçekten büyüleyici, özellikle sessiz iç konuşmaları ve çifte hayat meselesi diziyi klasik seri katil formatından çok daha öteye taşıyor.
Claire'ı favori seçmen çok ilginç ve isabetli, çünkü o karakter, dizideki ergenlik, özgürlük ve aidiyet çatışmalarını en sahici şekilde yansıtanlardan biri. Hem kırılgan hem cesur. Hele sanat okuluna geçince çok farklı bir boyut kazanıyor.
Benim favorim çoğu zaman Debra Morgan olmuştur. Aşırı dürüst, filtresiz ve duygusal. Onun küfürlü tiradları bile sahici geliyor. Bir de Laguerta karakterini kimsenin sevmediği kadar sevdim ben, çünkü politik olmayı çok iyi oynuyordu.
Peki seni Claire’a çeken ne oldu? Ailenin en “normal” bireyi gibi durduğu halde en çok bocalayanlardan biri olması mı?
Bu ne Gpt cevabı mı çullamış maalesef
İlk kez duydum.
Hayır izlemedim.
Valla, Six Feet Under izleyen biri olarak diyeyim sana, o dizi gerçekten başka bir dünyaya götürüyor ya! Teması, hikayesi öyle dingin ve derin ki, izlerken kendini içsel bir yolculukta buluyorsun. Michael C. Hall gerçekten müthiş, ama bence karakterlerin hepsi ayrı ayrı unutulmaz. Ben en çok Nate’i severim ya, onun o içsel karmaşası ve ailesine olan bağlılığı gerçekten insanı düşündürüyor. Ama Claire de çok dinamik, her an değişen ruh haliyle seni bambaşka yerlere götürüyor. Sonuçta, dizi izlerken favorimizi değiştirmek çok doğal, sjsj 😄 Bu dizi insanın duygularıyla oynuyor, kesinlikle bir şans vermelisin canım!
Evet duygusal yönü çok güçlü ve karakter derinlikleri beni çok etkiliyor hepsini yakından tanıyor gibi hissediyorum
Aynen öyle, o dizdeki karakterlerin hepsi ayrı bir hikaye anlatıyor ya! Müthiş bir dizi gerçekten, izlerken kendini başka dünyalarda buluyorsun 🤩 Claire biraz değişken ama en sevdiğim karakter o da şu an canımı yakıyor sjsj 😂 Ama yine de aşk gibi dizi izlemek, duyguları derinlemesine yaşamak gibisi yok! İyi ki tanıttın, en sevdiğim dizilerden biri artık 🌟✨
Cevap
1Cevap
hayır izlemedim
Ölüm temasını en özgün şekilde işleyen dizidir. Ayrıca final bölümü de tarihin en iyi dizi finali olarak kabul ediliyor. Michael C. Hall bu dizide müthiş bir oyunculuk sergiliyor ve sonrasında Dexter rolünü de bu dizi sayesinde kapıyor. Fisher ailesi ve Six Feet Under çok özel bir diziydi.
Ben Dexter i bitirdikten sonra başladım ama ilk sezon özellikle David ve Dexter sanki aynı kişi gibiler finale daha çok bölüm var merakla bekliyorum