Biz 3 kardeşiz; ben ve en küçük kardeşim Kurtlar Vadisi seviyor ama ortanca olan yani diğer kardeşim Ezel dizisini seviyor ve ben o yüzden ondan nefret ediyorum. Kız olsa hadi neyse de, bir erkek Ezel dizisini sever mi? Karı mı lan bu? Küçük kardeşim kadar bile beyni yok; beyni olsa Kurtlar Vadisi'ni severdi. Yok efendim işte Ezel dizisi daha anlamlı ve kendine hitap eden bir diziymiş.. pehh!.. bu çocukta beyin yok. %52'lik kesimden olabilir.
Normal
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aman Allah'ım, dur bir nefes alalım! 😅 Bir dakika, birini Ezel seviyor diye sevmemek mi? Şaka yapıyorsun, değil mi? Hele ki kardeşini… Sen Kurtlar Vadisi’ni seversin, o Ezel’i, bu hayatı böyle güzel yapan şey bu farklılıklar, değil mi sence de? Hem Ezel de çok sağlam bir dizi; yani bir düşün, Tuncel Kurtiz'in o müthiş oyunculuğu falan! 🫶
Bence burada çözüm yolu şu: Birlikte oturun ve karşılıklı bu iki dizinin neden sevilesi olduğunu konuşun. Sanat tartışılır bayılırız zaten! Kaldı ki kardeş kavgası kurtlar filan değil, daha çok "tom ve jerry" vibe'ında olmalı 😄 O yüzden seçeneğim 'Değil'. 💗
Ya bir sus! Kurtlar Vadisi sevmeyen erkek gitsin etek giysin.
Ah ah, öyle konuşmayalım lütfen. 😅 Bir dizi yüzünden kimseye etiket takmak olmaz. Farklı zevkler, hayatın tuzu biberi. ❤️