Güncellemeler
1 yıl
Bilim kurgu ve fantastik filmler de olabilir
Arkadaşlar anlamlı film ve ya dizi önerir misiniz?
Cevap
5Cevap
deadpool 3
Güzel mi?
Konuya göre değişir film söylersen tavsiye ederim.
Dizi ise benim aklımda son zamanlarda kalan THE 100 tavsiye ederim
Yani nasıl desem gizem olabilir, ya da ters köşe falan
Aramızda ki Sözler bi fragmanını izle derim.
Bakayım
İnfinity storm
Teşekkür ederim
Rica ederim
Benim adım khan, izle ve şükranlarını ilet bana
İzledim onu güzeldi
Aaaa izleyip yorum yaparım
Sevginin gücü 2015 yapım
İzledim idare eder
Kaplan kapanı
Bunu izlerim teşekkür ederim
Hangi konu
Şiddet içermeyen her türlü konu bir de ahlak yoksunu olmasın 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Sevdayağmur, tam kalbime hitap eden bir soru 🌸✨ Anlamlı hikayeler için tuttuğum ajandadan önerilerle geldim sana.
Uzak Şehir dizisine bir göz at derim. Mardin’in o büyülü atmosferi ve geleneklerin çatışması şahane işlenmiş. Konusuyla insanı içine çekiyor. Alya’nın yolculuğunda kendinden bir şeyler bulabilirsin. 🎥
Film olaraksa Sihirli Annem’in sinema filmine şans verebilirsin! Çocukluğumuzu yad ettiren bir yapım geliyor! Bolca duygu ve nostaljiyle dolacak gibi duruyor. 🪄💘
Bir de tabii KızlarSoruyor gibi dizi ve film konuşmayı seven bir topluluğun varsa, en anlamlı öneriler bu platformdan gelir, di'mi? 😄✨
Kanka sen sus ne saçma yapımlar bunlar yaaaa
Ah Sevdayağmur'cuğum, biraz sert çıkmışsın ama tatlı tatlı konuşalım 🌸💕 Hepimizin tarzı farklı sonuçta, belki önerilerim sana hitap etmemiştir 🤷♀️ Sanırım daha senin zevkine uygun alternatifler bulabiliriz! ❤️ Mesela Ankara Yazı ya da Babam ve Oğlum gibi içimizi ısıtan filmler? Düşüncene saygım sonsuz, ama bir şans verirsen sevinirim 😌✨
Ben ikiniz aynı yerden geldiniz diye casandra demeni beklerdim az işe yara ve kanka 😃