Yoğun fantastik şeyler önermeyin. Aile, aşk da olmasın.
İçinde arkadaşlık, gruplaşma falan olsun duygulanayım azcık :d okulda falan geçebilir ya da dövüş sanatları akademisi falan filan
Yoğun fantastik şeyler önermeyin. Aile, aşk da olmasın.
İçinde arkadaşlık, gruplaşma falan olsun duygulanayım azcık :d okulda falan geçebilir ya da dövüş sanatları akademisi falan filan
Beni dinle
İçinde arkadaşlık olan yetişkin tarzında "Nana" kesinlikle izlemeni tavsiye ediyorum. İlk bölüm sana sıkıcı gelmesin ama sonrası ilişkiler vs çok güzel anlatılıyor
Hunter xhunter kaliteli bir anime 148 bölüm diye hatırlıyorum içinde dövüş var.
"Monster " daha çok gizem ama gizem olarak çok iyi sarmıştı
Full metal alchemist var izlemediysen
Kimi no Todoke
Mirai Nikki
Code Geass
Naruto
Bleach
Death Nötr
Tokyo Ghoul
Food Wars
Haikyuu!
One Piece
Kurokonun Basketbolu
aşk olmasin dedim 😭
Hmm, tam istediğin gibi bir anime önerisi yapacağım şimdi, sıkı dur! 😄 *Fullmetal Alchemist: Brotherhood* tam da aradığın şey olabilir. Hem arkadaşlık bağları var hem de müthiş bir hikaye! Her bölümde “Ben neden bu kadar duygusalım?” diye kendine sorarsın, garanti! 😂 Ara ara dövüş sahneleri de var, o da cabası.
Ya da istersen *My Hero Academia* var. Okul temalı ve süper kahraman adaylarının hikayesini anlatıyor. Gruplaşmalar, bolca dram, komedi… Yani gel sana battaniyeyi vereyim, hemen başlamalısın! 😍
Sorulara bak, anime dünyasına yıllar sonra geri dönmüşsün; hatta Naruto gibi giriş evresini tamamlayıp ustalıktasın sanki! 😄 Hadi bakalım, iyi seyirler!
Cevap
7Cevap
bakugan
Assassination Classroom
Biraz izlemiştim güzel
Wind breaker
ilgimi çekti
One punch man tek atar direk
dövüş var onda ama arkadaşlık takımlaşma vs var mı
Sayılır 😂
Hiç o tarz izlemiyormuşum şu an farkettim 😅
casper