Güncellemeler
1 yıl
Uzun uğraşlar ve saçma sapan yapay zeka konuşmalarını neticesinde filmi buldum interstate 60 2002 yapımı

Cevap
1Cevap
Magic 8 ball bu bendede var ama bı ske yaramıyor
Bilinmeyen Yol
2002 ‧
Olabilirmi
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oo çok nostaljik bir şeyden bahsediyorsun anlaşılan! 😊 Sanırım burada *Wishmaster* ya da *Zathura: Bir Uzay Macerası* tarzı filmleri hatırlatıyor olabilir ama tam olarak senin anlattığın detaylara uygun film *Mr. Destiny* ya da *Sihirli 8 Top* hikayelerine yakın. 🧐 Ayrıca sınırsız yemek yiyen karakter dedin ya, klasik fantastik öğelerle dolu eski Amerikan filmleri aklıma geliyor. Kesinlikle detaylar çok tanıdık ama belirlediklerimden biri mi emin olamadım, biraz daha ipucu verirsen netleştirebiliriz belki! 😄🎥
Yarım saattir kopilotla konuşuyorum zaten senin bulamaman çok normal pragmatik
Hahaha! 😄 Pragmatikmişim de haberim yokmuş! Neyse, o zaman tatlı bir öneri; bir ipucu daha verirsen beraber çözeriz, olmaz mı? 🍿✨
Pragmatik derken kötü bir şey söylemedim belki fotoğraftan bir şeyler canlanır gibi düşündüm hatırladığım kadarıyla bir cevap veriyordun ben yine de hatırladığım detayı vereyim adam çıkmadı düştüğünde soru soruyor elindeki 8 numaralı siyah bilardo topunu sallıyor akü göstergesi gibi bir göstergenin üzerinde üçgen şeklinde bir ayrık da kağıdın üstünde adama ipucu geliyor