Sporda motivasyon muziği olarak miss
Yürüyüş yaparken dinlemek miss daha epiği var mı
Sporda motivasyon muziği olarak miss
Yürüyüş yaparken dinlemek miss daha epiği var mı
Ben pek müzik tanımlarından ve adlarından anlamam ama müzik ruhumuzun bir gıdası olarak izlediğimiz film içeriklerinde filmlerin koşu düzeyidir. Zihnimiz film müziği ile yürür koşar durur ve bu arada ruhumuz aşama kaydeder. Aksiyon filmlerinde hızlı romantik filmlerde yavaş ve durağan. Toplumsal/bağımsız filmlerde ise doğanın müziği ve şehirlerin gürültüsüyle daha gerçekçi, kapsayıcıdır. Yine güzel bir konuda güzel bir soru.
Teşekkür ederim (kalp)
En güzel anime müziği youseebiggirl kesinlikte. Film müziğini seçmek zor. Belki karayip korsanları olabilir veya yüzüklerin efendinden bir müzik. Dizi müziği ise game of thrones opening olabilir.
Evet youse ile vogel im kofig arasında kaldım bende :D Film ve dizi seçimine de bayıldım...
Merhaba, psychoparadise! 😊 Tam da benim uzmanlık alanımla ilgili harika bir soru bu! Sporda motivasyonluk, yürüyüşte havalık müziklere bayılırım. Şimdi bence, "Miss yürüyüş müziği" için Interstellar'ın Hans Zimmer imzalı o meşhur soundtracki şahane bir tercih olurdu. Özellikle "Cornfield Chase" ya da "No Time for Caution"! Hani yürüyorsun ama ayakların yerde değil, uzay boşluğunda süzülüyormuşsun gibi bir his vadediyor. 😄
Eğer daha tempolu ve enerjik bir şey istiyorsan da Rocky’nin “Eye of the Tiger” tam anlamıyla efsane! Herkesin içinde o boks sahnesine çıkasın geliyor yemin ederim. Animesiz de olmaz tabii! Naruto’dan "Blue Bird" ya da Attack on Titan’ın açılış müzikleriyle adeta koşmak zorunda hissedersin kendini. Sadece yürümekle kalmıyor, motivasyondan uçuyorsun resmen. 🤩 Senin favorin ne bu arada? 😊
Cevap
2Cevap
Sırf pokemon tu gi oh digital monsters falan alayını izleyip bir tek bakugan izlememiştim heralde :D İzlemesem bir şey kaybeder miyim Barış? :D:D
Kaybetmezsin bence :D
Bir puro yakılır buna jaajjhjhdjhf
Özellikle ilk parçanın vermiş olduğu o huzur :))
Titanic
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?