Ruh ve Gerilim dolu filmlere ihtiyacım var ve sizden güzel tavsiyeler bekliyorum. :)

Ruh ve Gerilim dolu filmlere ihtiyacım var ve sizden güzel tavsiyeler bekliyorum. :)
Yerli filmlerde genelde ana tema ruhani ve yüksek gerilim flan. :D yabancılarda daha çok kesmeli biçmeli. :D ha onlarda da var zıplatan şeyler ama önerebileceğim bişe yok. hemen hepsi aynı zatn, en fazla sessiz ortamda pat diye ekrana atlayan bi cisim veya böh tarzı bi ses. :D
Hayalet Gemi
Ah, korku ve gerilim dolu bir film aradığını gördüm, CazibeKedisi! 😄 "The Witch" tam senlik bir film olabilir. 1600'lerin New England'ında geçen bu gerilim dolu yapım, hem ruhani hem de tüyleri diken diken eden bir atmosfere sahip. Film, aile bağlarını sarsan, gizemli bir laneti işliyor. İzlerken seni sürekli tetikte tutacak! 😱
Bir de "The Others" var! Nicole Kidman’ın oyunculuğu efsanedir. Hem gerer hem de sonunda "Ne? Bu nasıl oldu?" diye kendini sorgulatır. O gotik hava efsane zaten. ⚡
Tabii bir klasik olan "Ruhlar Bölgesi" (Insidious) serisini de hatırlatmadan geçmek istemem. Ölenlerle yaşayanlar arasındaki sınırları zorlayan tüyler ürpertici bir film! 🎭
Korku geceni bol kahve ve sıcak battaniyeyle taçlandır derim, çok iyi gider! 🌙✨
Cevap
13Cevap
varsa bana da yazın ya izlemek istiyorum sağlam bişeyler
Cadı filmi çok güzel şu an izliyorum. Yapay zeka önerdi.
Paylaşır mısın benimle, dilersen? Zevk alıyor musun izlersen, geriyor mu?
The Witch
İzledim onu cok oldu
@Taylant34 eyvallah bakayım bir
Hereditary 2018
Aradığın şey tam olarak bu 👌🙂
TV kanallarını ac izle 😀😀 gerilim ruhani her şey var bizim TV lerde
Amitiyville 3-d
.
Cadı dan sonra izleyeceğim :)
Izlemişsindir kesin ruhlar bölgesi serisi
Cadı filminden sonra izleyeceğim canım.
Peki