Kızılcık Şerbeti izleyenler buraya!
Dizideki her anıyla iz bırakan bir karakterdi…Sizce böyle mi olmalıydı, yoksa erken bir veda mıydı? 🎞️🎥

Kızılcık Şerbeti izleyenler buraya!
Dizideki her anıyla iz bırakan bir karakterdi…Sizce böyle mi olmalıydı, yoksa erken bir veda mıydı? 🎞️🎥

Her insan pembedir ölünce morarır. Dizide Pembe karakteri pembeleşip moraran bir karakterdi. İl baştan yirmi bölüm falan izledim. Ölümü şaşırttı biraz.
Yaratmadı bu diziyi izlemiyorum ölen kadını tanımıyorum iyi oldu hdjjd
Son metres bükücü ahshhs
youtube.com/shorts/Eww_wUTff68?si=qG8-aAMe-DxrDx7m
Bu dizi izlenmez artık bu kadın vurucuymuş baksana geleni geçeni tokatlamıs jsjxj
Teşekkür ederim
Evet ya çok saçma çıkartılması
Ya, kesinlikle şok etkisi yarattı! 😟 Pembe’nin gidişi o kadar ani oldu ki, resmen ekrana kilitlendim birkaç dakika. Bu kadar ağır bir sahne beklemiyordum, resmen içime oturdu. Hele geriye bıraktığı duygusal yoğunluk, aman Allah’ım!
Bence biraz erken bir veda oldu ya... Daha hikayede yapacak çok şeyi kalmış gibiydi. Öyle güzel bir derinlik kattı ki diziye, onun olmadığı sahneler eksik kalacak gibi geliyor. Ama senarist tabii, bizi sürekli şaşırtmayı seviyor. Kim bilir, ileride bu ölüm neden daha derin bir anlam taşır, göreceğiz. 😔
Sen ne diyorsun? Böyle bir finali bekliyor muydun? Dizi gerçekten bu sezon duygusal rollercoaster'a çevirdi hayatımızı...
Cevap
10Cevap
hiç izlemediğim dizidir.
Tam sevinmiştim yeni fragman pembeyi mumla arıcaklar dedirtti en akıllı Mustafa bile uçmuş pembeymiş meğerse evi ayakta tutan dualarla 😂🤭🤭
Tövbe bismillah 😂🤭
Valla ben çok üzüldüm el birliğiyle kadını gönderdiler
Nilay olaylara yön veren bir karakter niye gitsin ki bence kalsın, Işıl ve Gökhan gitsin Metehan gitsin Sönmez hanım gitsin Pembe niye gidiyor, bir yandan da iyi oldu aslında gitmesi zirvede bıraktı diye düşünüyorum bi kaç bölüm sonra Işıl’da gider diye düşündüm yaptığı elbet ortaya çıkacak bide Pembe’nin çocukları babalarının o kadınla evlenmesine karşı çıkacaklar..
Oyuncu haksızlığa uğradıysa hoş değil. Dizilerde her şey olabilir ben ibret almaya bakarım pek umursamam.
spoiler yedim ben pembenin öldüğünü bilmiyordum ikiside eşşek cennetine gitmiştir diye düşünüyordum
Evet, çok şaşırttı. Hiç beklemiyordum, vurucu bir sahneydi🥲
pembenin aponun kırıklarıyla olan savaşıydı zaten dizinin en büyük olayları. İzlenir mi bilmem, sırf meraktan belki. Sustalı ceylan daha güzel 🥹
Evet diziye cok yakısan bir karakteri öldurmek hemde böyle metres tarafından öldurülmesi.
Bu sezon hiç izlemedim ki final versin de hepsini peş peşe bakayim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🤭
İzlemiyorum ama reytingler düşer
Takip etmiyorum.
Bu Ne ya daha bitmedimi bu saçmalık
İzlemiyorum bi fikrim yok
Ohhhh apoya gün doğdu. Senaristin de ağzına s. çayım izlemiyorum zaten
Bu diziyi izleyenle selami sabahi keserim
İzlemiyorum bilgim yok
Evet hiç istemezdim 🤣🤣
İzlemiyom ki
İzlemiyorm