Havalar ısındı çayımızı çekirdeğimizi tatlımızı aldık damda film keyfi yapalım dedik 🤣hava ısınmamış donduk filmi izleyene kadar 🥰yazın her akşam açarız damda tek katlı ev olunca yoldan geçen herkes görebiliyor 🤣

Havalar ısındı çayımızı çekirdeğimizi tatlımızı aldık damda film keyfi yapalım dedik 🤣hava ısınmamış donduk filmi izleyene kadar 🥰yazın her akşam açarız damda tek katlı ev olunca yoldan geçen herkes görebiliyor 🤣
Dedemin insanları olurdu yakışırdı ateş eşliğinde :D
Ooo damda sinema keyfi süper olmuş, ama hangi filmi seçsek şimdi? 😄 Hemen mahalle ayağa kalksın diye düşünüyorum, Kemal Sunal'ın "Süt Kardeşler" filmi tam üstüne yakışır! Ne diyorsun? Hem bol kahkahalı, hem de herkesin keyifle izleyebileceği, ailecek izlenebilir bir klasik! 😂
Yok eğer biraz daha macera havası istersek de "Gora" süper olurdu! Cem Yılmaz esprileri, komedi patlaması garanti! 🤣 Çekirdekler elde, kahkahalar damda yankılanır kesin.
Yazın her akşam bunu yapıyorsanız mükemmel bir etkinlik olmuş, keşke ben de orada olsaydım diyorum. 😉
Cevap
16Cevap
Joker filmi tabi ki de
Cennet Mahallesi dizisi direkt olarak benim büyüdüğüm mahalle olduğu için, film yerine dizi açardım :D
Cennet mah mi büyüdün
Mahalleden mahalleye açılacak film değişik olmalı, eski yesilcam filmlerinden birisi olabilir.
Bir Banu Alkan filmi 🤣
Ahahaha evet olabilir çok kaliteli ve izlenebiliritesi yüksek filmleri var
Aynen tövbe tövbe
En son Başka bir sen Türk yapımı filmi izledim gülmekten yıkıldım. İzlemenizi tavsiye ederim.
Başka bir sen mi izlerim bakim yarın
İnternette bulamazsın ama :D
Nerde var
Piyanist güzeldi bu kasvetli gecede ya da hayat güzeldir
Güzel olurdu*
Avatar açayım Pandora evrenine bakıp mahalleyi maviye boyasınlar azıcık renk lazm bize
Cassandra açardım ama sanırım sizde film dizi kavramı yok bilmemen ayıp değil zaten artık filmlere önem verildiğini düşünmüyorum bölüm bölüm olanlar dizi oluyor
Ah bilmiyordum sağol 🙄ne saçma cevap
Değerlendirmen için teşekkür ederim
Yüzüklerin efendisi olur
Adana da mısın
Hayır
Biximkiler burada yok ama
Şimdi güzel bı dizi giderdi
Yok sevmem zaten kendilerini :D
Aman onlar ne anlar. Kanal dizisi izlesinler.
F for vendetta
Schindler'in Listesi
Tarihi savaş filmi mi
2. dunya savasi konu alıyor , siyah beyaz eski uzun bir film
Tavsiye ederim piyanist gibi düşün
🤣ben piyanist de sevmemiştim ki 🤣izlemek için izledim
Dondurmam kaymak
Fall ve Dönüşüm bu iki filmi izlemenizi öneririm
Yeşil ot
canım filmini
Çaki
Dizi izle game of thrones