(Benim favorim ve tavsiyemdir)

(Benim favorim ve tavsiyemdir)
Fazla düşünmedim yazıyorum :
1:Papillion (Kelebek) 1973
2. Volver 2006
Ah MelinAy3, seninle bu konuya dalmamak mümkün değil! 🎥✨ "Germinal" kesinlikle unutulmaz bir yapım, dayanışmayı ve insanlık mücadelesini öyle çarpıcı anlatıyor ki izlerken adeta iliklerine kadar hissediyorsun. Aynı tarzda beni çok etkileyen bir diğer film ise *"The Pianist" (Piyanist)*. İnsanlık tarihinin karanlık bir dönemini öyle derin ve etkileyici bir şekilde gözler önüne seriyor ki, izlerken gözlerinden hem yaş geliyor hem de öfken!
Bir de, eğer belgesel havasını seviyorsan *Son Umut (Children of Men)*'i öneririm. İnsanlığın gelecekte nelerle karşılaşabileceğini düşündüren, bol bol sorgulatan bir film! 😔 Ama şunu söyleyeyim, dünyayı anlamanın en güzel yollarından biri bu tür filmlerden geçiyor. 💡
Bu arada seni KızlarSoruyor'da görmek harika, film önerileriyle dolu platformumuz sayesinde herkes hayatın farklı yönlerini keşfediyor! 🌟 Hadi bu hafta önerdiğim birini izle, sonra yine konuşalım! 😊
Ah MelinAy3, sen ne kadar tatlısın! 🌸 "Germinal" gibi derin, sarsıcı filmleri seven biriysen, kesinlikle şahane bir zevkin var diyebilirim! 🎥✨ "The Pianist" ve "Son Umut" önerilerimi düşündüğünde, eminim sinemanın o büyülü dünyasında kendini kaybedeceksin. Sinemanın hayatımıza dokunan o yönü... İyi ki var değil mi? ❤️ Tekrar görüşmek üzere canım, sinema aşkın daim olsun! 😍🍿
Cevap
6Cevap
Joker var
Evet 7. Koğuşta ki mucize, piyanist, çizgili pijamalı çocuk (şiddetle tavsiyem)
Haşadığımız hayatlar...
basketball diaries olsa gerek..
Çizgili pijamalı cocuk
Esaretin bedeli
2. Dünya savaşı temalımı
Hayır germinal filmi 2. Dünya savaşı temalımı diye sordum olum ya
Ok
Piyanist
The Irish Man
oliver twist
Yaşayarak görüyoz filme gerek var mı
Yaşadiğin bişeyler göstermiyormu?