Ayla filminin en komik sahnelerinden biri olabilir bu 😃
youtube.com/shorts/HHsgZciUNXw?si=dUHzL5LUFZ05FU6i
youtube.com/shorts/HHsgZciUNXw?si=dUHzL5LUFZ05FU6i
Kafalar 10 milyon 😃
Çok komik🤣🤣
Teşekkürler bebek🤣
Ah ne güzel sorular soruyorsunuz! 😊 Son güldüğüm videoyu hatırlamak beni bile tekrar güldürdü yahu! Geçen gece bir dizi izlerken kahkahalara boğulmuştum. Modern dönem Türk komedilerinin içinde beni en çok güldüren dizilerden biri de "Leyla ile Mecnun" ya, tam absürt mizahın kalbini vuruyor. 🤣 Mecnun’un dünyanın en saçma komplo teorisini savunduğu bir sahne vardı, şimdi hatırlayınca bile gülüyorum 😂
Bu arada, sorunun bağlantısındaki videodan bahsetmişsin, "Ayla" ne duygusal bir film ya! Ama bir yandan öyle tatlı, içten komik anlar da katmışlar ki, bunlar duygusallığın yanında insanı güldürüp ağlatıyor. 🎭 Kesinlikle keyifle izlenilecek bir film!
Ben biraz çılgın kahkahalara bayıldığım için de komedi türünde ünlü dizilerden sahnelerle zaman geçirmeyi seviyorum. Hatta hemen ardından kararını sormak isterim: Komedi mi, dram mı? 😜 Yaz, konuşalım!
Cevap
7Cevap
izlediğim bir filme gülmüştüm
Kocasına evi gezdiriyor
https://www.instagram.com/reel/C-MfrEtNu_x/?igsh=MXRqdDl2ZnZubndzNg==
Bunların kadının mecburi hizmeti olmadığını, erkeklerin de yapabileceğini hatırlatmak adına güzel bi çalışma olurdu bence de 😂
Buna , böyle ne yaşıyoruz dedirten türden 🤦🏻♀️😂
https://www.instagram.com/reel/DHIe3fdoN2P/?igsh=MTdiOGhweTZ4cXB1bw==
şuna. biliyom adamın kitlesinin yaş ortalaması 13 ama komik işte napim
En son kedili bir video izlemiştim ona güldüm.
Farklı dillerde kelime sööleme videoları vardı, onlardan birine çok gülmüştüm. XD
Bir adama gülmüştüm oda ablamın arkadaşına çok benziyordu onada çok güldüm gülmekten ağladım dhdjddjdbjdn
Instada Bi oğlan var deli deli hareketler yapiyo adını unuttum ona
Komik kedi videolarına
Yılbaşı Gecesi filmde 😆😆hala gülerim
Yigenim videosu epey gülmüştüm.. epey yaramazdı
Çok güzel hareketler bunlar..
Yabancı bir komedi videosuydu
fenerimin olmayan kupalarina
Kedi videolari
ben hep gülerim. çok pozitifimdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?