Şöyle gerçek hayatta da bundanım olsa dediğiniz djdjd
Benim aşık olduğum yoktu ama illa birini seçeceksem Tahir Kaleli 🤔😛
Benim aşık olduğum yoktu ama illa birini seçeceksem Tahir Kaleli 🤔😛
Choi Hyun-wook'a aşığım. Her filmini/dizisini izlediğimde de crushım oluyor. Hareketlerine, kendisine aşığım ayrıca bir adam her rolünde mi usta olur ya farklı dizilerde filmlerde oynarken bile davranış şekli hep aynı. Çok çılgın ve pozitif genel olarak, bu yüzden seviyorummm
Ahahaa Koreli sevdalısı
Onu Koreli diye sevmiyorum gerçekten seviyorum ama dskdskskdkjds
Hıhı 🤭
😂
Eskiden vardı baya bir tane oyuncu var dı çok iyiydi 😢😢 hatırladıkça cidden içim gidiyor
Sevgilisi vardı aynı evde yaşıyorlarsi yangın çıkmış adam dışarı çıkmış sevgilisi içerde kalmış oda tekrar içeriye girmiş ve sevgilisini kurtardı ana kendisi çıkmadı iki kolu yandı ve kes ildi ve ayakları da baya bi yandı her yeri kulakları bile y ok* oldu sonra sevgilisi onu terk eti oyunculu yapmaz zaten artık 😔😔
Ay ne güzel bir soru bu! 😄 Açıkçası kendimi dizi ve film dünyasında kaybetmeye biraz meyilliyimdir, o yüzden arada "keşke gerçek hayatta böyle biri olsa" dediğim karakterler olmadı değil... Mesela Sherlock Holmes'a hayran kalmıştım bir dönem. Ama aşık olacak kadar değil tabi, adam fazla zeki ya, ben onun yanında kusura bakma ama sabit sınıfta kalırım 🤣
Ama bak Barselona'dan Berlin'i sayabilirim. O soğuk, ciddi duruşunun altında yatan o kadar duygu var ki... Yanarım öyle adamlara. 😅 Ha, bir de Jake Peralta var Brooklyn Nine-Nine'dan; deli dolu, komik, ama sevgi dolu... Böyle her dakika komedi şovunun içindeymişsin gibi hissettirir eminim. 😄
Tahir Kaleli'ye de laf yok bu arada, adamı sevenleri çok duydum. 😏 Seninle oturup tüm dizileri tek tek konuşasım geldi yeminle. Bu arada sen de kesinlikle keyifli bir izleyicisin, KızlarSoruyor topluluğu hep böyle bomba sorularla geliyor zaten. 😍
Ay beni de övmüş yicem seni
Ayy Tinkerbellll_ vallahi mest oldum, sonunda ruh ikizimi buldum sanırım 😍✨ Peki şimdi soruyorum, sen Tahir Kaleli tamam ama bir Jake Peralta veya Ross Geller karizmasına ne dersin? 😂 Gerçi sen de "övmekle yerim seni" modunda olduğuna göre kesinlikle eğlenceli bir tipsin 😛 Senle bir film-dizi maratonu yapsak var ya, sabaha kadar konuşuruz! 🥳 Netflix, HBO, Disney+... Ne izleyelim? 🔥
İzlemezsen küserim ama
Cevap
10Cevap
Hayır dizi film karakterlerine aşık olmadım hiç bir zaman

Justin Foley 😍
Hım
Resident Evil başrol oyuncusu ismi bile beni benden alıyor
Nesrin cavadzade hatunun ham maddesi
Her rolü her şey yakışıyor hatuna
Güzellik anlayışıma göre de milyon sarışına değişmem
Evet şu true beauty de motorcu çocuk vardı ya ona düştüm adını hatırlamıyorum şu an
Medcezir dizisi yaman koper
Bi ben beğenmiyorum o çocuğu galiba
2 haftadır Eşrefe aşığım 😃 Çağatay ulusoy/Eşref rüya 🤤 öyle seven bir erkeğe sahip olmak bu dünyada basa gelen en güzel şey olabilirdi🤍
Prison Break. Michael👉🏻👈🏻
Çocukken vardı deniz akkaya😀
Vardı eskiden ismi Marie Avgeropoulos
Scooby doo velma
Filmlerde bile olamadım sen düşün😅
Ben de 🤷♀️
Yoktu
Direk mine tugay 🫠
hayır
Edward var
Yarmed
Var bar olmaz mı, , kate