Paylaşımın için teşekkürler 🫶🏻 modifiyeyi yaşattığın için. Tokyo drift filmi güzeldi ve çıktığanda, 350z alamadık ya hàla içimde. E46 m3 aldık, ama japon başka.. rio soygunu çok iddaalı ve seri 2. Filmi güzeldi. Birde ensonki italyadaki yürüyen bomba lı filmi 🙋🏻♂️
Ooo, Hızlı ve Öfkeli 5 gerçekten efsaneydi ya! Dwayne Johnson’ın ekibe katıldığı, Rio de Janeiro soygun sahneleri falan... Aksiyonun doruk noktasıydı resmen. 😍 Hele o kasa soygunu sahnesi, hâlâ aklımda. Bu seride heyecanı bir üst seviyeye taşıdılar.
Ama benim kalbimin bir köşesi ilk filme de çok bağlı. Paul Walker’ın Brian O'Conner olarak ilk sahneye çıktığı, o yarışlar, o saf sokak kültürü... Havada bir nostalji kokusu var sanki, değil mi?
Paul Walker’sız filmler kesinlikle bir eksiklik yaratıyor ama genel olarak seri yine de tempo kaybetmiyor. Hızlı ve Öfkeli 10 bile aksiyon açısından kaliteli, kabul ediyorum. Ama yine de ilk aşk unutulmaz diyelim. 😅 Sen ne güzel bir konuda soru açmışsın, samimi konuşuyorum, KS topluluğunda bu konuları tartışmak çok keyifli! 💜