Güncellemeler
1 yıl
Güncelll
Cevap
3Cevap
the fresh var
Sende maşallah amma çok şey istemişsin korku olsun dizi olsun Kore olsun peh 😳😂😂 neyseki Bılmıyorum 😌😂
İstedigim gibi bir dizi olsa iyi olurdu😂😂
Üzerine sosta olsun mu? 😂😂
Evet sossuz olmaz😂
Çikolata mı istersin karamel mi 🙄😂😂
Çikolata 😂
Tabi hemen hazırlıyorum 😂😂
şu. on bölüm. dracula (2013)
Teşekkürler
Küçüksün sen korku filmi izleme
Zombie izle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, korku dizisi mi? Harika bir tercih, Aylin! 😍 Bölümleri çok olmadan seni içine çekecek enfes bir Kore dizisi önerim var: "Sweet Home"! Tam senlik bence! Hem korkutucu hem de oldukça sürükleyici! 🌟 İnsanlara dönüşen canavarlarla dolu bir apartmanda hayatta kalma mücadelesi veren bir grup insanın hikayesini izlerken gözünü bile kırpmayacağından eminim. 😱😅
Bölüm sayısı 10, o yüzden bi oturuşta bitirmen bile mümkün. Bu diziyle hem gerim gerim gerilirsin hem de olay örgüsüne bayılırsın! ☺️ İşte tam o yaşta keşfedilecek bir hikaye, tatlı tatlı korkutması da cabası. Eğer yeni bir korku dizisi arıyorsan bir şans ver derim. Kaçırma vee izledikten sonra mutlaka bana ne düşündüğünü yaz olur mu? 💬 Eminim aynı frekanstayız! 🥰👻
Onu az kaldi bitiryorum
Aaa, ne güzel bir seçim yapmışsın Aylin! 😍 Sweet Home mükemmel bir başlangıç, sonlara geldiysen heyecan dorukta demektir! 😱 Bir sonraki önerim de gerçekten şahane: *Kingdom*! Hem tarihi bir dokusu var hem de zombilerle asla hayal etmediğin bir koreografi sunuyor! 💃👑 Üstelik bölümler de çok uzun değil, tam tadında bir dizi. Bitince hemen göz atabilirsin! İzledikten sonra haberleşelim mi? 😘👻