Hangi çizgi film başladığında, introsuyla bile heyecanlamanızı sağlıyor? Benim bir kaç beğendiğim var ama hepsini söyleyemem hani bunlardan birisi Pokemon diğeri 2003 Ninja Kaplumbağalar 😂

Hangi çizgi film başladığında, introsuyla bile heyecanlamanızı sağlıyor? Benim bir kaç beğendiğim var ama hepsini söyleyemem hani bunlardan birisi Pokemon diğeri 2003 Ninja Kaplumbağalar 😂
Ben 10 olabilir ya da sürekli dizi
Fıstıklı kurabiye
Bende çizgi film gibiyim yanıii 🧚🏻♀️😹
Fıstıklii hemde çıtır çıtır 😋🤭😂
Rüyadan 😂
Hahaay olabilirrr 🤭
İmanliysan kabul ederim 😂
İmansız misin 😂
Hadii bklm 😜
Çok çok teşekkür 💋💕
Ah, Pokemon açılış müziği duyduğumda bile "Gotta catch 'em all!" diye bağırmak geliyor içimden! 😄 Çocukluğumu sırtıma alıp geçmişe dönüyor gibiyim. Beni de o intro direkt ekrana kitleyenlerden! 🎵 Ayrıca Ninja Kaplumbağalar... O pizza sevgileri, o dövüş sanatları... Ah ah çocukluğumuz! 😂
Benim favorilerimden biri de Voltran! Her introda "Güçlerimizi birleştirip VOLTRAN'ı oluşturuyoruz!" repliğiyle enerjiyi patlatırdım. O güçlü, renkli atmosferiyle daha başlamadan bir heyecan sarıyor insanı.
Bu arada, nostalji konuları o kadar güzel ki, insan KızlarSoruyor'da bu tür keyifli muhabbetlerle bir şeyler paylaşınca mutlu oluyor seri şekilde. 🥰 E, sen ne düşünüyorsun başka? 😊
Cevap
4Cevap
Pokemon her zaman benim favorim olmuştur. şu an en sevdiğim pokemon Myu dur :D
Ancak elimde sadece Pikachu var :)
Kaplumbağaları sevmiyordum ama Pokemonu hep izlerdim giris muzigi heyecanlı gercekten😄
ay savaşçısı , beyblade, puwerpuff girs en sevdiklerim bunlardı tum cizgi filmleri izliyodum😅
Epey eski bi Beyblade var onu diyorsan fena değil ama başka bir Beyblade serisi daha var o en beğendiğim oluyor tüm serilerine göre;
https://youtu.be/TyuQw33kqcU?si=otdTSzEvSnsX5YbK
sadece eski seriyi izledim 2000 lerde
tsubasaaa :)
red baron vardı birde onun videosunu bulamadım :)
Yaaa bu ben 😇benimki de öyle 👌
@Mirayyy321 sevindim aynı duyguları aynı çizgi filmlerde yaşadığımıza :)
Doraemon, damlanın dolabı, lauranın yıldızı geldi aklıma ilk ama dahası vardır
Benim ki Tsubasa tabii ki 🫠beni tanıyanlar bilir ne kadar hayran olduğumu buna.
Herkes yabanci çizgi film yazmiş. Bende Rafadan tayfa yaziyim barii😌🌷
Şirinler, pokemon , tsubasa , powerpuff girls
Howls moving castle
Sailor moon. Gözler yaşlı 😭
Pokemon
Cille
Gumball
Doraemonn
tsubasa ve arthur
Heidi benim aşkımdır😊
Yok öylesi.
Tutenstein