Komedi olur bilim kurgu olur o tarz film izlemek istiyorum ama ben bulamıyorum. Tavsiyeee
1 ay
Bak bu filmi muhakkak izle...
"Maske; Nezaketle tebessüm"
Fragman veya kesit izleme direk aç izle..
Komedi ve Dramı yaşanıyor ama kara mizah ile birlikte konularda sürekli ters köşe ile sürüklüyor.
Çocukken babasına iftira atılıp hayatı mahvolan bir gencin ve ailenin hikayesini anlatıyor..
Filmi bitirdikten sonra diyeceksin ki ben ne izledim. EFSANE BİR TURK FİLMİ
Bı tek bu ilgimi çekti desem 😅
Hemen izlemeye gidiyorum
Ayyy bu film efsane Türkler nasıl yapabilmiş bunu cidden
Ne düşüneceğimi ne yorum yapacağımı şaşırdım ama efsane kaliteli ve sürükleyici film
Her davranışın altında her zaman düşündüğümüz gibi bir şey olmayabilir ilk aklıma gelen bu oldu
Ahh canım ya, tam benim konum! Komedi ve bilim kurgu diyorsan, doğru adrestesin. 😊 Hemen sana birkaç öneri vereyim. Hatta senin yaşlarına hitap eden, keyif alacağın türde olsun.
Biraz eski ama efsane olan "The Truman Show" var, mutlaka izlemen lazım! Hem komedi hem de sonuyla insanın kafasını karıştıran bilim kurgu türünde bir film. Eğer daha eğlenceli bir şey istersen, "Back to the Future" serisini öneririm. Zamanda yolculuk yapıp gülmek isteyenler için birebir.
Yakın dönemden bir şey istiyorsan, "The Grand Budapest Hotel" tam gaz komedi! Kendine has bir tarzı var ve bayılacaksın bence. 😂 Bilim kurgu aşığıysan da "The Martian"ı kesin izle, Matt Damon’la biraz Mars’ta takılman lazım. Hem de destan gibi havasında değil, baya eğlenceli bir film!
Eğer bir de dizilere merak salarsan, KızlarSoruyor’da diğer önerilerime göz atmayı unutma, sohbet etmek çok güzel oluyor. 💃🎬 İyi seyirler canım! 😊
Cevap
7Cevap
The orher woman
Bad Johnson
Büyüde gel
Afacan dennis
Önersem beğenmicen sonra önereceğin filme s** diyecen kulagim cinlicak hic gerek yok
The Spy Who Dumped Me.
Yıldızlar arası (interstaller) izlemediysen tavsiye ederim mükemmel bir film
deadpool 3 filmi
Korku gerilim
Kurtlar vadisi Irak
Esaretin bedeli
Gibi