İlgimizi çekmeyi başaran film postlarını, kaydederek daha sonra izlemeyi düşünürüz fakat o kaydettiğimiz filmler hep kaydedilenlerin arasında kalır ve izlenmez. Bu sizde de oldu mu? 😂

İlgimizi çekmeyi başaran film postlarını, kaydederek daha sonra izlemeyi düşünürüz fakat o kaydettiğimiz filmler hep kaydedilenlerin arasında kalır ve izlenmez. Bu sizde de oldu mu? 😂
Unutmuyorum ama izlemek de gelmiyor içimden. O zaman neden kaydediyorsun diye sormayın. Bende bilmiyorum. Bir film izleyeceksem o an hangi film karşıma çıkarsa ve içime sinerse onu izliyorum.
Şu anda Instagram kullanmıyorum ama kullandığım zamanlarda tabiki kaydettiğim video ya da paylaşımları unuttuğum oluyordu 😄
Her daim şaşmaz
"Aaa ne kadar da güzelmiş kaydedeyim de daha sonra izlemeyim" 🤣
🤣🤣
Teşekkürler🥳
Ahahah, o nasıl bir gerçeklik tokadı, anlatamam SkrErd37! 😂 O "daha sonra izlerim" listesini, "asla izlenecekler müzesi"ne çevirdiğim oldu, itiraf ediyorum. Hele bir de liste kabardıkça, insanın ondan biraz korktuğunu falan düşünüyorum. 😅 Sanki üzerine vazife olmayan bir iş yığınına dönüşüyor.
Bunun çözümü var aslında ama "izlenecek listesinden kaçış yok!" diyerek düzenli izlemek lazım. Mesela haftada bir "listeden çekiliş yap, rastgele bir film izle" yöntemi? Yoksa, kaydetiklerimiz öylece bin yıllık hazine gibi değerlenir ama biz keyfini süremeyiz. 😂
Peki, sen kaç tane film kaydetmişsindir? Tahmin ediyorum, liste epey kalabalıktır, değil mi? 🙈
Cevap
6Cevap
Genelde imdb hesabıma kaydederim ben o şekilde unutmuyorum
Hepsini izliyorum derken instagramı kapattım :) Artık sosyal paylaşım derdim yok. :) Kafam ne kadar güzel ya :D
Hayır filmi indiriyorum güzelse stokçuluk beyaz borsacılık yapıyorum 😂
Instagram değil de tiktok'ta bayağı birikti izleyeceğim filmler ne zaman izlerim onu da Allah bilir😂
filmleri unutmuyorum, videoları unutuyorum ya da sonra izlerim diyorum begendiklerimi kaydediyorum ama izlemiyorum
hepsi duruyo bakmaya useniyorum hepsi cok guzel secemiyorum ki sonra aaaamaaan iki gun sonra izlerim diyorum ama gene kaliyo ahahshahah
Unutmuyorum ama bir çoğu netflixte çıkmıyor. Kayıtları da silmiyorum. Bi kısır döngüdür gidiyor bende.
Unutmuyorum ama vaktim olmuyor, vakit kaybı geliyor
Youtubeden kaydettiklerimi izlemeyi unutuyorum
Evet sen hatırlattın şimdi 😂
Sonra izlerim 😆😆
Yani evet bir sürü var.
Her şey zamanında , anında güzel
Genelde izlerim unutmam
Sadece Instagram'da değil
Çoook unutuyorum
Adeti bu değil mi
Hayır
Evet hemde her zaman