Kendisine lafım yok da, ne yapmış da film oluyor? Birinin hayatını film yapmak için gerçekten tarihe geçecek şeyler yapmış olması lazım; sırf sevilen oyuncu diye filmini yapmak saçmalık; kim, niye merak etsin bunun hayatını?
Oldu olacak Kemal Sunal'ın da hayatını film yapalım.
Şu ölen ünlülerin filmini yaparak para kazanmaya çalışmayı bırakmaları lazım.
Tabii ki izlerim Adile Naşit benim için Türk sinema tarihinin simge oyuncularından biriydi doğal ve kakter sahibi bir oyuncuydu üzüntüsüyle üzüldük , sevinciyle sevindik Allah gani gani rahmet eylesin
magazin severim ben ünlülerin hayatları ilgimi çeker en son Cem Karaca'nın Gözyaşlarına gitmiştim bu tarz olarak daha öncesi Bergen ve Murat Gögebakan: Kalbim Yarali ya da gittim ben Adile Naşit'e de Allah nasip ederse giderim yaşlılığını kesinlikle Yasemin Yalçın oynamalı ama gençliğini kim oynar bilemedim ama makyajla Ecem Erkek olabilir belki
Sanatsal dünyası ve içinde yaşadığı zorluklar anlatılır muhtemelen. Diğer biyografi filmlerini aşırı dramdan ötürü pek izlemesem de, Adile Naşit'in renkli dünyası'na şans verebilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendisine lafım yok da, ne yapmış da film oluyor? Birinin hayatını film yapmak için gerçekten tarihe geçecek şeyler yapmış olması lazım; sırf sevilen oyuncu diye filmini yapmak saçmalık; kim, niye merak etsin bunun hayatını?
Oldu olacak Kemal Sunal'ın da hayatını film yapalım.
Şu ölen ünlülerin filmini yaparak para kazanmaya çalışmayı bırakmaları lazım.
Tabii ki izlerim Adile Naşit benim için Türk sinema tarihinin simge oyuncularından biriydi doğal ve kakter sahibi bir oyuncuydu üzüntüsüyle üzüldük , sevinciyle sevindik Allah gani gani rahmet eylesin
magazin severim ben ünlülerin hayatları ilgimi çeker en son Cem Karaca'nın Gözyaşlarına gitmiştim bu tarz olarak daha öncesi Bergen ve Murat Gögebakan: Kalbim Yarali ya da gittim ben Adile Naşit'e de Allah nasip ederse giderim yaşlılığını kesinlikle Yasemin Yalçın oynamalı ama gençliğini kim oynar bilemedim ama makyajla Ecem Erkek olabilir belki
Ne yapacaklar mesela mantıken ünlü olunca oynadığı filmleri de çekmeleri lazım.. saçma olur
Sanatsal dünyası ve içinde yaşadığı zorluklar anlatılır muhtemelen. Diğer biyografi filmlerini aşırı dramdan ötürü pek izlemesem de, Adile Naşit'in renkli dünyası'na şans verebilirim.
Seyrederim tontonumu ben severim yaa mekânı cennet olsun 🙏☺
🥰 🧡 🫶
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaALLAH 🤲🏻🥹
Hayatını bilmediğim birisi sinemada giderim filmine gadası
Kim oymayacak ki o fenotipte biri göremiyorum şu an
yaşlılığı yasemin yalçın gençliği binnur kaya diyorlar
Binnur Kaya Yasemin Yalçın'dan yaşlı duruyor😂 bence gençliğini şu güldür güldürdeki kız oynasın
bende onu yazdım ecem erkek o makyajla benzeyebilir
Evet tabi seyrederim onun da çileli hayatı olmuş
Ruhu şad olsn izlerm
Tatlı kadn
izlerim tabi ki de güzel film olabilir
Evet çok tatlı kadın ya tam bir anne 🥺🌸
bizim dizi sektöründen bi bk olmaz
Sinlerim ben bu kadini ya
Olabilir neden olmasın
Seyredereriz tabikide
İzlerim
İzlerim