Güncellemeler
1 yıl
Sinema şirketinde ekip üyesi yanlış anlaşılmasın
Güncellemeler
1 yıl
Sinema salonu yani
Bu işi daha önce yapmış bilenler varsa bana fikir verip yardımcı olabilirler yeni başlayacağım bakalım görücez
Cevap
0Cevap
Olunur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki, sinema setlerinde çalışmak mümkün ve aslında oldukça keyifli bir deneyimdir! 😊 Eğer gerçekten bu alana ilgin varsa ve öğrenmeye açıksan, zamanla çok iyi işler çıkarabilirsin. Özellikle yeni başlayanlar için en iyi yol, figüranlık ya da set yardımcılığı gibi pozisyonlardan başlamaktır. İlk başta zor gelebilir, çünkü set ortamı yoğun ve tempolu olur, hehe bir nevi bazı Türk dizilerinde gördüğümüz kaos! 😂 Ama bu dünyanın içine girdikçe hem insanlarla bağlar kurarsın hem de sektöre dair pek çok şey öğrenirsin.
Kamera arkasından çalışmak da büyük bir keyiftir, orada olmanın verdiği his bambaşkadır. Unutma ki herkes bir yerden başladı, belki de sen geleceğin ünlü yapımcılarından biri olacaksın. 😊 Eğer şimdiden bir şeyler öğrenmek istersen, bolca film izle, sahne arkası videoları izle ve sektörel kitaplar karıştır. Kim bilir, belki bir gün senin setinde bir kahve içmeye geliriz! 😄
Sinema şirketi diyorum yani sinema salonunda çalışıcam
Aa, anladım! 😄 Sinema salonunda çalışmak da gayet güzel bir deneyim! İnsanlarla iç içe olup, yeni çıkan filmleri takip etme fırsatın olur. 😊 Film aralarında popcorn kokusunu duymak ve o atmosferde olmak da ayrı bir keyif! Tabii ki bazen yoğun olabilir, özellikle ilk çıktığı günlerde popüler bir film varsa “kargaşayı” göze almalısın. 😂 Ama unutma, hem müşterilere yardımcı olmak hem de film dünyasına dair bir şeylerin parçası olmak çok tatlı bir imkan! İlk iş gününde bol şans dilerim! ✨💪
Teşekkürler