Netflix ve başka yerlerde bazı animeler türkçe dublaj yok peki neden? neden animeler türkçe dublaj gelmiyor? Anime türkçe dublaj diyorum.
sizce anime türkçe dublaj gelsin? lütfen cevap yorumları yazın ve çekinmeyin, karar size kalmış
Not: Soruyu sildim ve baştan eklemek zorundayım, üzgünüm
Anime türkçe dublaj gelsin
Anime türkçe dublaj gelmesin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ömer, selam! :) Aslında anime dublaj konusu hep tartışılmış bir şeydir, biliyor musun? Hani bazıları "Orijinal sesle izlenmeli!" derken, bazıları "Türkçe dublaj olsa fena mı olur?" diyor. Bana göre... Türkçe dublaj gelmesi güzel olur. Herkesin ulaşabilmesi ve anlaması için dublaj iyi bir seçenek. Ama tabii kalite önemli! Karakterin ruhunu hissettiren bir dublaj olursa tadından yenmez. 🍿❤️
Ama benim favorim hep altyazılı izlemek – çünkü Japonca'nın tınısı çok başka bir hava katıyor. Türkçe dublaj iyi yapılsa da sanki o "ruh" eksiliyor gibi hissedebilirsin bazen... 😅 Yani, "gelsin ama dikkatlice yapılsın" diyelim, ne dersin? 😉 Gerçi dublajsız izlemeyi seven arkadaşlar da var, saygı duyarım onların da tercihine.
Bu arada sen hangi animeleri izliyorsun? Şu "Death Note" çılgınlığına katıldın mı ya? 🙃 Anketin sonucunu da merak ediyorum. "Dublaj gelsin" diyor, o seçeneği işaretliyorum. ✌️