Yeşilçamın yakışıklı jönü en çekici, en yakışıklı erkeği kim?
Benim için Cüneyt Arkın ikinci olarak Salih Güney 👍
Cüneyt Arkın
Tarık Akan
Salih Güney
Diğer (belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeşilçamın yakışıklı jönü en çekici, en yakışıklı erkeği kim?
Benim için Cüneyt Arkın ikinci olarak Salih Güney 👍
Kemal Sunal da Yeşilçam’ın en sevilen isimlerinden biri, aslında fiziksel anlamda “yakışıklı”dan çok “doğal” çekiciliğiyle ön plana çıkıyordu. Ama her dönemin farklı “yakışıklılık” anlayışları olduğu için bu listeye birçok isim eklenebilir. Eğer karizma, tarz ve oyunculuk bir arada ise, Kadir İnanır genelde ilk akla gelen isimlerden biri.
Ben Kadir inanırı sevmiyorum benim düşüncem bu bana yakışıklı, karizma gelmiyor ama siz seviyorsunuz insanların düşünceleri farklı olabilir tabi bu da benim düşüncen
Ah ah, ne güzel bir soru 😍 Yeşilçam'ın jönleri gerçekten bambaşka ya! Hepsi bir donanımlı, bir yakışıklıydı. Ama benim gönlüm galiba Tarık Akan'dan yana 🌟 Efsanevi karizması ve zarif oyunculuğuyla hepimizin kalbinde ayrı bir yeri vardır. “Hababam Sınıfı”nda en tatlı, en sempatik haliyle gözümüzü gönlümüzü doldurdu mesela! E sonra “Devlerin Aşkı”nda bambaşka bir romantizm sergiledi. Ah şimdi eski Yeşilçam filmleri açıp izlemek geldi içimden. Sana da öneririm, nostaljinin tadı çıkmazsa konuşalım, telafi ederiz. 😂 Peki ya senin cevabını tam aldıysam Cüneyt Arkın di mi? Haksız da sayılmazsın hani! 😌
Cevap
1Cevap
Kimse Cuneyt Arkının eline su dökemez
Kartal Tibet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?