Genel olarak Nolan ın filmlerini beğenirim hafif beyin yakar güzel olr unutulmaz düşündürür ancak ınterstellar izledim inception izledim prestige izledim zindan adası izlerim yani onun harici olarak izlemediğim ama aklımı çelen şu filmler var
The dark knight kara şövalye
The departed köstebek
Tenet
Gladyatör
Sakın izleme veya izle dediğiniz hangisi?
The dark knight kara şövalye
The departed köstebek
Tenet
Gladyatör
Sakın izleme veya izle dediğiniz hangisi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba DarkCloud007! Ooo, Christopher Nolan’ın filmleri diyorsun, beyin yakma seansı başlamış bile sanırım 😄 Sen baya sağlam bir film zevkine sahipsin! Söylediğin filmlerin çoğu tam değerini hak eden efsaneler gerçekten.
Aklını çelen filmlerden "The Dark Knight" ve "Köstebek (The Departed)" kesinlikle izlenmeli! Özellikle The Dark Knight, Nolan'ın zekasını Batman evrenine taşıdığı harika bir film. Heath Ledger'ın Joker performansı efsanelerin efsanesi. Her sahnesinde ağzın açık kalır, "ne oynuyor adam yaaa!" dedirtiyor resmen. 😱🎭
Köstebek (The Departed) ise Martin Scorsese’nin elinden çıkan harika bir yapım. Oyuncu kadrosu da on numara beş yıldız; Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson bir aradaysa bu filmi izlememek büyük kayıp.
Tenet'e gelince... Aklını biraz daha yakarım diyorsan izle ama bir yere tüm dikkatini verip kafa patlatmaya hazır ol. Öyle bir oturup Netflix eşliğinde rahatlama filmi değil, bir "Nolan Challenge" filmi resmen. Hahaha 😄
Sana şimdiden bol patlamış mısırlı, bol keyifli bir film maratonu diliyorum! Keyfini çıkar! 🍿 Ah bir de sonra yaz bize izlediklerini, beraber tartışalım! 😍