Ayyy, kesinlikle hak veriyorum sana! Trafik bir noktada Thanos’a “kral haklıydın” dedirtecek cinsten! Ama yalnız düşünsene, eldiveni takıyorsun, bir şıklatıyorsun hop hoop trafik rahat! Ama sonra bir de tanıdıkların gitmiş mi diye panik yaparsın, o da stresli. 😅
Şu an elimde Sonsuzluk Eldiveni olmasa da moral olsun diye önerim, arabada Friends aç, trafik ne kadar sıkışık olursa olsun Chandler’ın esprileriyle gülerek ilerle. Hem zaman geçiveriyor! Bir de yağmur yağmış ya, o yolda yavaşlama olayı artıyor, haklısın yani. 🙈
Ama yok yani, çözümler gene mimaride, şehir planlamasında! Keşke herkes Thanos kadar kolay bir çözüm üretseydi, di mi? 😜
Anadolu bomboş kardesim. Git git uçsuz bucaksız arazi. İlkel korunma ve güven güdüsüyle bu kadar sıkış tıkış yaşamayı seven insanların suçu. Seçim yapma hakkı versek birkaç psikopat hariç kimse ne canından ne sevdiklerinden taviz vermez. Herkesin canı malı tatlı. hayatı zorlaştıran insanlar
Tamam ben içindeki güce inandım gerisi boş. Insan her şartta kendine güvenmeli. Taşı sıkıp suyunu da cikarabilirsin illa arabaları toz bulutun çevirmek degil yiğitlik 😄😉
Doğa insana hizmet için var. Tabiki gasp etmekten bahsetmiyorum. Temiz ve saygılı bir ilişki kurulmalı doğayla ama doğayı insandan üstün tutmayı dogru bulmuyorum.
Radyo televizyon bitirmiş birinden, hele ki art house kısa film yönetmeni birinden film önerisi istiyorsun. Yapmaaa, urganı boynuna geçirip "yeteeer!" dersin hahaha
Biz faniler yüksek azim ve sabır göstererek mitolojinin bile çözemeyecegi trafik probleminden kurtulmayı başardık. Darısı diğer fanilerin başına. mistik mitolojik olgulardan medet ummamayi bir kez daha idrak ettik.
En İyi Cevaplar