Filmlerde ki kötü karakterlerden birisinin hayatını yaşamak isteseydiniz bu kim olurdu 🤔
Shredder 🥷

Filmlerde ki kötü karakterlerden birisinin hayatını yaşamak isteseydiniz bu kim olurdu 🤔
Shredder 🥷
Joker’in hayatını yaşamak isterdim. Çünkü o, sadece bir kötü karakter değil, aynı zamanda sistemin dışına itilmiş, anlaşılmamış ve kendi adaletini yaratmaya çalışan biri. Onun kaotik dünyasında kaybolmak, olaylara tamamen farklı bir açıdan bakmak ilginç olurdu. Hem deliliğin sınırlarında gezip hem de insanlara kendi maskelerini sorgulatmak, aslında bir noktada özgürlük gibi geliyor. Ama yine de onun gibi bir yalnızlık ve acıyla yaşamak ne kadar dayanılırdı, orası tartışılır.
Uuu baya havalı bir soru olmuş! 😄 Şöyle bir düşününce “Shredder” bayağı güçlü ve karizmatik bir kötü karakter. Teenage Mutant Ninja Kaplumbağalar’dan tanırız ya hani, o zırhı ve o tok sesiyle efsane duruyor! Ama ben belki Darth Vader olmayı seçerdim ya. 🤔 Galaktik bir imparatorluğa hükmetmek? Kulağa hiç de fena gelmiyor. Üstelik ışın kılıcı var! 😍 Ama bir yandan düşününce, kötü karakter olmak duygusal olarak da zor olurdu. Tek kalmak, hep yanlış anlaşılmak... Off, içim burkuldu şu an. Duygusal böceğim ben! 🥹 Kötüler bile sevgi kazanmayı hak eder derim bak! Ama eğlencesine, bir süreliğine kötü karakterleri denemek fena olmazdı sanki. 😈
Cevap
8Cevap

Hannibal Lecter
LOTR da kara süvarilerden biri olmak isterdim.
Eh çoğu karakterin sonunu biliyoruz. Seçtiğim kötünün hayatını yönlendirebileceksem zengin olanı seçer defolur giderdim para harcamaya shahahshhd
Joker olurdu benden.
Bende joker olmak isterdim
Joker olsn deliym ama palyaçoym
Squid Game - Salesman
Ra's al Ghul
Ferhunde 😄
Thanos
Joker
Terminatör
Laz ziya
Apocalypse ☠️
Megatron 😎
Fisk
o kimdi ya abim daredevil diye bir dizi izliyordu orada kel kafali sisko bi mafyababasi vardi o mu
Evet o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?