Bayram sabahı ilk işin ne?
Bayramda hangi cümleyi en az bir kez duyacaksın?
Bayram ziyareti için nasıl giyinirsin?
Bayram gezmelerinde en büyük taktiğin ne?
Bir bayram geleneği seç!
Bayramda en çok hangi duygu hâkim?
Bayramın tatlı neşesi hepimize gelsin! 🎉🍬 Sen de mi bu coşkulu günlerde, filmden fırlamış gibi hissediyorsun? Bu bayram bir film olsaydı sen hangi karakter olurdun öğrenmek ister misin? O zaman tam da aradığın quiz karşında duruyor! 😎

Duygusal biri mi yoksa baklavanın kokusunu uzaktan alıp sinsice tabağa yanaşan yan karakter mi? Bayramın ana temasının hangi rolüsüns, bunu keşfetmen şart 😂 Bayram harçlığıyla sevincin doruklarına çıkan mı, yoksa "Ee, evlilik ne zaman?" sorularından kaçarken eliminasyon oyunu oynayan kurban mı? 😂

Bayramlar ne güzel değil mi? Hem midemiz, hem ruhumuz şenleniyor! 🌙🍬 Bu sıcak, şeker tadındaki quizimize dalmadan önce herkesin Ramazan Bayramı’nı gönülden kutluyorum! Sevdiklerinle birlikte sağlık, huzur, bol kahkahalı (ve tatlılı!) bir bayram geçirmeni dilerim. 💕
Not: Quiz için sizleri tarayıcıdan siteye girmeye davet ediyorum. :P Sonra bana Fragmatik sorular nerede demeyin! 🙈
Sessizce kenarda baklava yiyen yan karakter 🍯
Yenge bir dilim daha uzatsana! Sakinliğinle ortam dengesini sağlarken, baklavayı hem yiyor hem de gözlerinle sayımsal analiz yapıyorsun... 🤌🍬
Ahahha testi yaptım, bu çıktı.
Sessizce kenarda baklava yiyen yan karakter 🍯
Yenge bir dilim daha uzatsana! Sakinliğinle ortam dengesini sağlarken, baklavayı hem yiyor hem de gözlerinle sayımsal analiz yapıyorsun... 🤌🍬
Yalnız o yan değil, ana karakter olacak😎
Ben yerim, yediririm, yemeye ve yedirmeye teşvik ederim😂

Küslerin barışmasını sağlayan duygusal başrol 👴
Kalbin kocaman, sarılmaların ise olayın zirvesi! Her bayram drama yüklenip herkesi birleştiriyorsun. Bir "Türk dizisi final bölümü" gibi duygusalsın... Gözyaşı garantili şefkat patlaması! 💖
uymadı bu :D
Küslerin barışmasını sağlayan duygusal başrol 💁
Kalbin kocaman, sarılmaların ise olayın zirvesi! Her bayram drama yüklenip herkesi birleştiriyorsun. Bir "Türk dizisi final bölümü" gibi duygusalsın... Gözyaşı garantili şefkat patlaması! 💖 Sonuç 🔎🌺
Cevap
45Cevap
Kalbin kocaman, sarılmaların ise olayın zirvesi! Her bayram drama yüklenip herkesi birleştiriyorsun. Bir "Türk dizisi final bölümü" gibi duygusalsın... Gözyaşı garantili şefkat patlaması! 💖
Bayram harçlığını alınca zafer kazanmış kahraman 🤑
O sahne müziği seninle başlıyor, zafer çanı gibi harçlıklar cebe doluyor. 🤑 Para kokusunu kilometrelerce uzaktan alabilen "finansal başarı" idolüsün! Bayram senin için resmen mobil ATM turu 🤣!
Uydu bu 😄😄
Ah be gözyaşım pıt
İlk defa yapay zekadan böyle bir test quiz
Daha çok böyle quizler olsun eglenceli
"Küslerin barışmasını sağlayan duygusal başrol 👴
Kalbin kocaman, sarılmaların ise olayın zirvesi! Her bayram drama yüklenip herkesi birleştiriyorsun. Bir "Türk dizisi final bölümü" gibi duygusalsın... Gözyaşı garantili şefkat patlaması! 💖 "
Ben böyle çıktım ama çokta alakam yok sanki @Fragmatik 🙃
Bayramda akraba ziyaretlerine koştururken kendini Hızlı ve Öfkeli serisinden Dominic Toretto gibi hissedenler? Aile her şeydir sonuçta 😄
Sessizce kenarda baklava yiyen yan karakter 😂😂
John Wick
Beni Patlama sesiyle uyandıran çocukların kafasına şeytan taşlar gibi şeker atıyorum
bende durum bu kemal sunal karakteri
Akrabaların "Ee, sen ne zaman evleniyorsun?" sorgusuna maruz kalan kurban 👰♀️🤵♂️
Bayramın baskı seviyesi bu soruyla başlıyor, ama sen tıpkı dizilerdeki ana karakter gibisin; güçlü ve sabırlı! 🎭
Spiderman tabikisi oradan oraya hoplaya zıplaya ağ atar gibi şeker kolonya dağıttım
Küslerin barışmasını sağlayan duygusal başrolmüşüm😂
Nerde o eski bayramlar diyecek kadar yıllanmış hissediyorum ;)
oyunkurucu planbozucu trollavcısı ya da resim defteri
Sessizce kenarda baklava yiyen yan karaktermişim.
Küslerin barışmasını sağlayan duygusal başrol 👴.
Sessizce kenarda baklava yiyen yan karakter. 😅
Bana yıldız yilmaz argun kuyucu yıldırım diyorlar 😁😄
Bayramda film karakterine bürünemiyorum bana göre değil
Evlilik sorularında nefret ettim valla 😅😅 burdads gözüme çarptı bak yine
Sessizce bir kenarda baklava yiyorum 😁
Çok sacma görsel olmuş
Ben Efsaneyim - Robert Neville
Küsleri barıştırma işi ben de 😃
Pek film izlicek zamanım olucağını düşünüyorum
Bayram bizim neyimize diyen Kemal sunalım ben
Evet öğrenmek isterim
Acıların kadını bergen