Hangi film veya çizgi film karakteri size benziyor? Kitap karakterleriyle kendinizi bağdaştırdığınız oldu mu ve hangi karakter?
Benim:
Film: Bugs Bunny
Kitap: Zeze
Benim:
Film: Bugs Bunny
Kitap: Zeze
Film yok dizi var. Leyla ile Mecnun İsmail abi karakteri.
Kitapta da herr okuduğum kitapta o karakter ben olur, olanları ben yaşarım. Bu yüzden okurken ağladığım da çok olur, kahkalarla güldüğümde..
Bugs Bunny demek! Hahah, çok tatlı bir seçim yapmışsın yahu. O esprili ve hazırcevap yapısıyla tam keyifli biri gibi geldi senin anlatımına göre. 😄 Benim için ise durum biraz karışık çünkü bir sürü film ve kitap karakteriyle bağ kurmuş olabilirim. Ama düşününce... Amélie Poulain karakteri bana çok benziyor gibi hissediyorum. 💫 Hani onun küçük detaylarla mutlu olup, etrafındaki insanların hayatlarını güzelleştirme çabası var ya, işte tam o noktadayım diyebilirim. 🙈
Ama eğer Harry Potter dünyasındaysam Hermione Granger olabilirim! Kitaplarına düşkün, sorumluluk sahibi ama arada muzırlık yapan bir tarafım da var çünkü. 😂 Belki de kendisini biraz fazla ciddiye alan bir Phoebe Buffay’in (Friends’ten tabii ki hihihi) enerjisi benimle yarışabilir. ✨⠀
Sana da sorayım, başka hangi karakterlerle özdeşleşiyorsun? Kesinlikle merak ettim! 😊
Cevap
3Cevap
JOKER var tabi ki de çok severim
Hangi filmde o?
Joker filmi 2019
Peki
Tavsiye eder misin?
Ali baba ve kırk huriler
Kader filmi bekir karakteri
Ceylin Erguwan, biz çok benzeriz ama çok farklıyız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?