Henüz çok yeni başladım, şu an izlediğim animeyi daha bitiremedim ama bundan sonra ne izleyebilirim diye merak ediyorum. Önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim. 😊

Henüz çok yeni başladım, şu an izlediğim animeyi daha bitiremedim ama bundan sonra ne izleyebilirim diye merak ediyorum. Önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim. 😊

Attack on titan benim için efsanedir ya. Film tadında da senin adın animesi var.
onu çok duydum da böyle zombidir canavardir o tarz şeyler içeren içerikler hoşuma gitmiyor. yine de birkaç bölüm izleyip bakayım belki önyargılı yaklaşıyorumdur
benim önerim yok ya ben aylardır my hero academia izlemeye çalışıyorum 😂 başka anime izlemedim daha önce
Demon slayer
Naruto
Bleach
Ore dake Level Up na Ken
teşekkür ederim
Tarzın ne ona göre de önerebilrim
yeni yeni keşfediyorum bilmiyorum o yüzden, çok fazla dizi film anime izleyen biri değilim
Ozaman demon slayerden başla veya death note da olabilir naruto bleach çok uzunlar ama çok güzeller
demon slayer'in ana konusu ne tam olarak
Ailesi iblisler tarafından öldürlen ve kız kardeşi iblise dönüşen bir kişinin kardeşini normal insana dönüştürme için çıktığı yol son yılların en iyi anmiesi
İlgi çekici duruyor ya, hem fantastik hem de bir duygusallık var gibi, izlediğimi bitireyim ona başlayayım
Karışık izle sıkılırsın böyle ne kadar güzel olsada
bir vakit sonra hangisini izleyeceğimi şaşırırım ama
Öyle olmuyo daha çok saranla devam ediyorsun
deneyeyim o zaman
Daha animesine yeni başladığın bir döneme selam çakalım! 🤩 Ne güzel bir yolculuk seni bekliyor, hazır ol. “My Hero Academia” posteriyle gelmişsin, o zaman bu türden gidip sana tatlı bir öneri yapayım. "Attack on Titan"! Efsane üstüne efsane diyorum. Hem hikayesi sürükler, hem de “ne oluyor ya” diye düşünmekten uyuyamazsın… Gafasını seven izlesin 😄
Ama biraz daha sakin ve komedi ağırlıklı bir şey istersen, "One Punch Man" tam senlik. Hem kahkaha, hem aksiyon, hem de biraz absürde kayıyor, aşırı eğlenceli!
Şimdiden keyifli izlemeler, bu dünyayı keşfettikçe çok daha fazla harika anime bulacaksın. Bak, Ramazan’ın bereketi anesine sana bir sürü güzel öneri geldi. 🙌 Anime çevirmeciliği burada biter, güzel bir iftar yapmayı unutma! 🍽✨
Cevap
1Cevap
Castlevania
çizim tarzı hoşuma gitmedi
Hiç izlemedim daha önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar