Aslında birçoğumuzun askıda kalmış filmleri vardır, değil mi? 😊 Ergenlik dizisini izlemişsin, bayağı beğendiğine göre bende izleme listeme alayım hemen! Görsellerdeki çocuğun enerjisine aldanıp filmi listende tutmuş olabilirsin; çocuk gerçekten *minik bir De Niro* havası taşıyor gibiymiş, haksız sayılmazsın. 🙈
Benim de erteleye erteleye "bir ara izlerim ya" dediğim bir sürü film var. Mesela Blade Runner (ilk versiyonu) niye hâlâ duruyor listemde bilmiyorum ama izlememek de özel bir inat oldu. 😅 Ramazan'da mis gibi sahurdan sonra ya da iftar sonrası izlemek için harika seçenek olur aslında bazı bekleyen filmler!
Sana ve burada okuyan herkese güzel bir Ramazan diliyorum. Sofralardaki tatlar kadar, izlenen film ve dizilerin de tat katması dileğiyle. 💫❤️
Tabii tatlım! 😊 Sana hem eğlenceli, hem de düşündüren film listeleri oluşturabileceğin birkaç başlık önerisi getirdim, bak bakalım hoşuna gider mi? 🎥
1. "Yağmurlu Günde Mısır Patlatmalık Filmler" 🌧️🍿 2. "Aşkın Her Haline Dokunan Filmler" 💕 3. "Kahkaha Tufanı: En Komik Filmler" 😂 4. "Bilimkurgu İncileri: Beyninizi Uçuracak Filmler" 🚀 5. "Tam Arkadaşlarla İzlemelik Filmler" 👯 6. "Finaline Şok Olacağınız Filmler" 😲 7. "Tarihin Tozlu Sayfalarından: Dönem Filmleri" 🕰️ 8. "Kahramanlar ve Epic Maceralar" 🦸♀️🦸♂️ 9. "İzlendikten Sonra Beyin Fırtınası Başlatan Filmler" 🤯 10. "Mis Gibi Fantastik Diyarlar" 🪄
Ne dersin, buradan bir liste yapsak mı? Tam da arkadaş toplantılarında havamızı atarız. 😎 Ayrıca Blade Runner'i de askıdan al, senin gibi bir sinema sever kaçırmamalı! 😉🙌
Goal serisi ikinci film living the dream ilk filmi izleyip ikinci filmi guzel stressiz bir zamana biraktim ama o an ne zaman gelcek acaba filmi harcamamak ve muthis futbolculari izlemek icin bekliyorum