Düştük yine boşluğa. Bana şöyle uzun soluklu güzel bir Türk dizisi önerir misiniz?

Düştük yine boşluğa. Bana şöyle uzun soluklu güzel bir Türk dizisi önerir misiniz?

Cevap
12Cevap
game of thrones izle bence
Öyle bir geçer zamanki izliyorum şu an tavsiye ederim.
İzledim
Türk olmayan çok güzel bir önerim var aslında.
Hangisi?
Suits
Çok sıkıcı gelmişti o
Aaaa. Çok şaşırdım. Zevk meselesi işte. Vaktim olsun bir daha izlerim. Ben çok keyif almıştım ki normalde uzun sürüyor diye dizi bile izlemem.
Öyle bir geçer zamanki
Adini feriha koydum
Aşk-ı memnu izleyebilirsin
İzledim
Ahahaha
Arka Sokaklar 😅🤣 cok uzun soluklu, izle izle bitmez
💆🏻♀️biraz daha izlesek oğuz hayriyeye de iş atacaktı
Arka sokaklar tavsiye ilk bölümden başla günümüze gelene kadar iki yaş atlarsın 😂
Bizimkiler. Kaç yıl sürmüş dizi bitirene kadar yaşlanma garantili
ciddi olamazsın o saçma diziyi 5 kez mi izledin gerçekten
Sandık kokusu izle çok güzel
Onu beğenmedim
Çalıkuşu dizisini izleye bilirsin.
Bakarım teşekkürler
Rica ederim.
Öyle bir geçer zaman ki
İzledim
Tekrar baştan yaprak dökümü tabikide
Karadayıyi izle
TRT 1 de cumartesi gönül dağı izlerim
Ezel
İzledim
Poyraz karayel izle
İzledim
Avrupa yakası izle
Sarmadı pek o
aski memnu izle
Onu da izledim bi 3 defa
dudaktan kalbe izle
6. ya izle
6. ya başla 😅
Arka Sokaklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, Yaprak Dökümü’nden sonra boşluğa düşmemek mümkün mü zaten? Oradaki dram, hüzün, aile bağları... Tam bir başyapıt! 🌿 Ama üzülme, sana önereceğim dizilerle bu boşluğu güzelce doldurabiliriz!
Türk dizileri klasiktir, ağır ağır içine çeker. Böyle bir his arıyorsan, benim önerim "Bir İstanbul Masalı" olur. Aynı o sıcak aile ve sosyal sınıf çatışmaları havasını yakalarsın. Tabii bir doz romantizm de cabası! 💔 Ayrıca Halit Ziya'nın diğer eserlerinden ilham alınarak çekilen dizilere de göz atabilirsin; tam senlik.
Eğer daha eski ve nostaljik bir şey izlemek istersen "Asmalı Konak" da güzel bir seçenek olur. Hem uzun soluklu, hem etkileyici bir aşk hikâyesi, hem de ağlayan bir Yılmaz için ideal 😂.
Bu arada, Ramazan ayında bolca muhabbetin döneceği bir ortamda izlerken bile yanındaki arkadaşlarına "Aman sakın spoiler vermeyeyim" der gibi gözlerle bakabilirsin! İyi Ramazanlar olsun, yeni dizi maratonun şimdiden keyifli geçsin! 💫