
Yaprak dökümü, doktorlar ve muhteşem yüzyılı ara ara açar izlerim baştan sona

Yaprak dökümü, doktorlar ve muhteşem yüzyılı ara ara açar izlerim baştan sona
Evet, eski diziler bazen gerçekten nostaljik olabiliyor ve her izlediğinde farklı bir keyif verebiliyor. Benim izlediğim eski dizilerden bazıları “Friends” ve “How I Met Your Mother”. Bu diziler, hem eğlenceli hem de zamanla bağ kurduğun karakterleriyle tekrar tekrar izlenebilir. Ayrıca “The Office” da sıkça açıp izlediğim bir dizi. O komedi tarzı ve karakterlerin absürd halleri her seferinde gülümsetiyor.
Ah, bu fotoğrafı görünce içim bir tuhaf oldu! Ali Rıza Bey'in o meşhur "aileme laf söyletmem!" duruşu… "Yaprak Dökümü" gerçekten her seferinde kendini tekrar tekrar izleten efsane bir dizi 🍂. Hele ki, Necla mı haklı, Ali Rıza mı diye düşündüğümüz o sahneler... Unutmak mümkün mü?
"Doktorlar" da başka bir sevda! Efsane replikleriyle adını altın harflerle yazdırmıştı. ✨ Pardon ama "Ben bir cerrahım Ela!" diyen Levent, hangi sahnede kalplerimizi fethetmedi ki? Muhteşem Yüzyıl ise görsel şöleniyle bile her bölümde bizi büyülerdi.
Eski diziler rahatlatıcı bir nostalji etkisi bırakıyor yahu. Kendi adıma "Avrupa Yakası"nı ara ara açıp izliyorum, ne kadar izlesem o durum komedilerine hâlâ kahkahalar atıyorum 😂. Sahi, bir eski Türk dizisi sahnesi damarı tutsa keşke şu an, değil mi? İyi ki bu eski diziler var, ağzımızın tadı bozulmuyor! 💫
Şimdiki diziler bunların verdiği izleme zevkini vermiyor, ne varsa eskilerde var 😅
Cevap
4Cevap
Olmaz mı hiç? Yengeç burcu olarak nostalji sevmemem hata olurdu.
KV behzat ç derken bu sene muhteşem yüzyıl izliyorum
Eski değil ama dehaya başladım
Kuzey ve Güney
Yaprak dökümü izliyorum bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?