Film arıyorum ismini bilmiyorum?

Filmin başrol oyuncusu bir kız. kız minyon bir tip. sarışın. kumral da olabilir. filmin geneli genç bir kızın yaşadıkları, fakat bazen kızın 7 8 yaşlarındanda 1 2 sahne var, bir kayak sahnesi ve teleferik sahnesi bir de parkta oynadığı sahne, buralar çok kısa. film 2 saatten uzun sürüyor filmin bir döneminde kızın lise yılları var oralarda çok uzun değil. bir sahnede kıza zorbalık yapılıyor okulda okul tuvaletinde, diğer kızlar, bu kızın kıyafetlerini çıkarttırıyorlar kızın vücudunda bir yara izi var o yüzden hafif topallayarak yürüyor ama çok az topallıyor , artık geçmişte ne olduysa. lise yıllarında başka bir sahne , bir evdeler parti var üst kata çıkıyorlar bu kız başka bir kızla arkadaşlık ediyor , partide bir çocuk bu kıza yakın davranmak İstiyor diğer kızda bunu kıskanıyor filmin sonlarına doğru kız 25 li yaşlarda bir evde yaşlı bir kadının olduğu bir evde kalıyor bunalıma girmiş biraz sıkılıyor kulaklıkla müzik falan dinliyor. önemli bir sahnesi şu kız duşa giriyor duşta iken zil çalıyor kız hızlıca çıkıyor kıyafetlerini giyiyor giyerken Ağzında sigara var gözlerine makyaj yapıyor kapıyı açıyor gelen eski sevgilisi sakallı bir çocuk hafif esmer genç bir erkek sonra bahçede beraber yürüyorlar

Film arıyorum ismini bilmiyorum?