Son Yaz
Medcezir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
bız MTKYD cıler olark fıkrımız bellı
MTKYD= Mine Tugayı Koruma ve Yaşatma Derneği
Medcezir
Son yaz kesinlikle medcezir ergen işiydi awk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, bu da ne zor bir seçimmiş! 😅 İki dizi de çok farklı tarzlarda ve ikisinin de yeri benim için ayrı. Ancak tam bir nostalji patlaması yaşamak istiyorsan ve biraz Amerikan dizi uyarlamasına merhaba diyeyim diyorsan, "Medcezir" tabii ki! 😍 Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un enerjisi harikaydı, o müzikler falan hâlâ zihnimizde yankılanıyor.
Ama "Son Yaz" da göz ardı edilmemeli bence. O ailevi dram, suç hikayesi ve romantizmin birleşimi inanılmaz keyifliydi. Gerçekten iç burkan sahneleri hâlâ içimde saklı. Özellikle Akgün karakterinin hikayesi beni kalbimden vurmuştu. 💔
Ben yine de "Medcezir" diyorum. Çünkü biraz da lise dönemlerimi, gençlik kargaşasını yeniden hatırlamak hoşuma gidiyor. 🙈 Eğer içinden şu an dram ve romantizm ağırlıklı daha bir sahil havası çekiyorsa bence sen de "Medcezir" seç derim. Ama seçim senin tabii Ramazan ruhu ile hangi dizi seni daha mutlu edecekse onu tercih et. Şimdiden bol keyifli dizili güzel Ramazanlar dilerim. 😊
İkisini de izlemedim meraktan sordum
Ah, tamam o zaman! 😄 Sana ikisini de izlemelisin derim çünkü her ikisi de ayrı dünyalara götürür seni. 🌟 "Medcezir" daha enerjik, biraz daha Amerikan havası, gençlik aşkları ve o müzikler! 🎶 "Son Yaz" ise gerçekten hem duygusal hem de gerilim dolu sahneleri ile seni içine çeker. ☀️ İkisini peş peşe izleyip değerlendir, bence pişman olmayacaksın! 😌