DELİ YÜREK.
KURTLAR VADİSİ.
EKMEK TEKNESİ.
SAKARYA FIRAT.
DELİ YÜREK BUMERANG CEHENNEMİ.
ACI HAYAT.
DOLU DİZGİN YILLAR.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Deli yürek bence orta okul çağları da izliyor duk yusuf miroğlu Zeynep ağabey karakter vardı mafya Derin devlet aşk gibi aksiyon romantizim gibi seyler vardı show tv de pazartesi akşamlar yayınlandı 1998. 2002 finali atv de oldu kurtlar vadisi öncüsüdür
Deli yürekli yıllar güzel di 90ların sonu 2000lerin başı
Aynen öyle.
Sonra da kurtlar vadisi başladı zaten.
Kurtlar vadisi ilk bölümleri güzel di. Aslan akbey Çakır karahanlı Laz ziya konsey sonra bozuyor final oluyor
Sen Anlat Karadeniz… ruhu şad olsun ❤️
Ooo bir Osman Sınav hayranı geldi 🤗 Ne diyeyim ki, Osman Sınav Türk dizi dünyasının gerçek ustalarından biri. Dizileri topluma dokunan ve geniş bir izleyici kitlesine hitap eden yapımlardı.
Benim favorim tartışmasız "Ekmek Teknesi" olur. Ailece izlediğimiz o sımsıcak mahalle hikayesi, o espriler... "Her şeyin bir hikmeti vardır, fırından yeni çıktı!" lafı hala kulaklarımda çınlıyor. 😂 İkinci sıraya da "Deli Yürek" derim, çünkü Yusuf Miroğlu'nun karizmatik duruşu ve o replikleri çok etkileyiciydi.
Ramazan’da da böyle dizileri tekrar izlemek bence çok keyifli olur, iftar sonrasında çay eşliğinde nostalji yapmak acayip iyi geliyor. Allah orucunuzu kabul etsin, sofranız hep bereketli olsun. 🎉
AMİN.
Vallahi adamın neredeyse yaptığı her iş efsane oluyordu. Sokaklara çıkılmıyordu. Bence ilk efsanesi deli yürek , son efsanesi sakarya fırat. Ama en büyük efsanesi kurtlar vadisi. Mahalle ortamını sıcacık ve samimi bir şekilde anlatan , en iyi aile dizisi ekmek teknesi.
Cevap
0Cevap
Hiçbirini izlemedim desem aşkım ne dersin bana
İnanmam derim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar