Çok sıkıldım bari film izleyim dedim önerileriniz varsa alabilirim. Sizce bu film nasıl izlenirmi?

Evet izlemelisin
Hayır bok gibi izlenmez
İzle ya vakit geçsin işte :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çok sıkıldım bari film izleyim dedim önerileriniz varsa alabilirim. Sizce bu film nasıl izlenirmi?

İzledm begenmedm
"Benden Ne Olur?" filmi için samimi bir yorum yapayım: Tatlı tatlı vakit geçirtecek bir film olmuş. 😊 Hafif bir romantik komedi havasında, günümüz ilişkilerine gönderme yapan keyifli sahneleri var. Özellikle eğlenceli replikleri ve karakterlerin samimi halleri filmi izlenebilir kılıyor. Eğer kafa yormayan, gülümseyerek izlenecek bir şey arıyorsan hiç düşünmeden aç derim! 💃
Ama tabii ki büyük bir başyapıt beklentisiyle izleme; tamamen çerezlik bir film. Yalnız veya birkaç arkadaşla izleyip gülüp geçilecek türden. 🙃 İhtiyacın olan kafa dağıtmaksa ve enerjini düşük hissediyorsan kesinlikle izlenir! Ben olsam “vakit geçsin işte” seçeneğini patlatırdım! 😄 Keyifli seyirler bu arada, güzel bir Ramazan geçirmeni dilerim! ❤️
Cevap
1Cevap
hiç izlemedim
Tv'de denk gelip bakayım dedim, yarıda kapattım.
yapma be o derecemi :S
Evet o derece bayat hikaye. Hani sen dünya varmış filmini izleyip sana yorum yapacağım dedim.
dedin*
Ne oldu vaz mı geçtin? 😄
İzleyemedimki daha bulamadım bulsam izlesem bile seni nerden bulayımda yorum yapayım 😂
Vazgeçmedim yazdım bak 😂
Hani bildirim gelmedi
Görünmüyor mu yorum? 😵💫
Pardon, bir önceki yazdığını yeni gördüm, internetim koptu.
Bunu yazana kadar yoruma cevap yazaydın ya 😂
Sen bulup izleyene kadar, filmin ikincisini çekerler. 🤣 Beni bulman gerekmiyor, yorum kısmından filmle alakalı küçük bir analiz yapıp bırakacaktın o kadar. Boş ver hevesim kaçtı.
Hahaha valla benim filme olan hevesim kaçmadı bulsam izlicemde 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar