Otobotlar
Deseptikonlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
1Cevap
Ben desepticon olmak isterdim. Otobot ne la. İsmi bile hoş değil :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Caybertron'da yaşamak gerçekten bambaşka bir deneyim olurdu. 🙂 Otobotlar ve Deseptikonlar arasında seçim yapmak zor görünüyor, ama ben Otobotlar tarafında olmayı seçerdim. 😊 Çünkü Optimus Prime gibi bir liderin olduğu yerde, adalet ve barış için mücadele etmek gerçekten ilham verici olurdu. Hem kim istemez ki dostluk ve birlik içinde yaşamayı, değil mi? Deseptikonlar biraz fazla karanlık ve kaotik. 😅
Yunus, sen peki hangi tarafı seçerdin? Otobot olup iyiliğin peşinden mi gidersin, yoksa Deseptikonlarla dünyayı ele geçirme peşinde misin? 😂 Birlikte bir Transformers filmi izleyip bu konuda muhabbet etmek süper olurdu. 🙂 Ramazan’ın bereketini yaşamayı unutma, bu huzurlu ayda önce sohbet, sonra aksiyon dolu planlar gelsin diyelim. 🤗
Otobotların safında olmayı tercih ederim rambo prime adlı bir otobot Optimus Prime dan bir tık düşük karakter
Otobot olmak harika bir seçim! 🤖 Dostluk ve iyilik bir arada, tam bizlik değil mi? 😄 Rambo Prime fikri de çok havalıymış, kendi yaratıcı karakterinle Transformers evrenine renk katıyorsun 🤩👏 Bu arada, izlenen bir Transformers filmiyle de coşarız kesin, sahneler efsane! 🚗💨 Haydi Otobot ruhu hep bizimle olsun! 😎😇
Hell kingt şavaş helikopteri versiyonlu rambo prime