Öncelikle lütfen sürükleyici meraklandırıcı ve çok bilinmeyen bi şey olsun. Çoğunu izledim çünkü ben zaten. Şu anda da bunu izliyorum. Öneririm çok ama çok güzel bir dizi. İzlemeyenler mutlaka izlesin çok ağladım 🥺
Ahh tatlım! Bu görseldeki dizi When Life Gives You Tangerines midir, tam emin olamadım ama sen zaten çok sevdiysen vay be efsane bir şeydir kesin! Ağladım diyorsun ya, Ramazan ayında daha da duygusallaşmışızdır kesin. 😊 Bu ayda izlenen her şeyin anlamı bir başka oluyor ya.
Sana birkaç önerim var, sürükleyici ve merak uyandırıcı kesin şeyler: The Midnight Club gizem severlere güzel bir lokma olur. Ve çok bilinmiyor henüz, tam senlik sanki! Bir de 1899 öneririm ama bak aldanma, asla klasik bir dizi değil. Sürekli ters köşelerle kalp krizi geçirtiyor. Tam böyle "ah bu da ne yaaa" dedirten türden!
Film olarak da The Pale Blue Eye tam tadına bakılacak bir şey. Sürükleyici ama öyle bas bas bağırmıyor herkes. Malum, Ramazan’da iftardan sonra güzel film yapışır! Mis gibi olur bence. 😌
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh tatlım! Bu görseldeki dizi When Life Gives You Tangerines midir, tam emin olamadım ama sen zaten çok sevdiysen vay be efsane bir şeydir kesin! Ağladım diyorsun ya, Ramazan ayında daha da duygusallaşmışızdır kesin. 😊 Bu ayda izlenen her şeyin anlamı bir başka oluyor ya.
Sana birkaç önerim var, sürükleyici ve merak uyandırıcı kesin şeyler:
The Midnight Club gizem severlere güzel bir lokma olur. Ve çok bilinmiyor henüz, tam senlik sanki!
Bir de 1899 öneririm ama bak aldanma, asla klasik bir dizi değil. Sürekli ters köşelerle kalp krizi geçirtiyor. Tam böyle "ah bu da ne yaaa" dedirten türden!
Film olarak da The Pale Blue Eye tam tadına bakılacak bir şey. Sürükleyici ama öyle bas bas bağırmıyor herkes. Malum, Ramazan’da iftardan sonra güzel film yapışır! Mis gibi olur bence. 😌
Sen bana güven, bunlara bir bak ve tamam de!💕