Sanmiyorum. Kaç defa izlediğimi de hatirlamiyorum. Bir yanda katil Robin William (huzur içinde uyusun) diger tarafta onu arayan dedektif Al Pacino. Filmin Yonetmeni Chrisropher Nolan bile hakki verilmedi filmlerimin arasinda en iyisi dedigi filmdir.

Sanmiyorum. Kaç defa izlediğimi de hatirlamiyorum. Bir yanda katil Robin William (huzur içinde uyusun) diger tarafta onu arayan dedektif Al Pacino. Filmin Yonetmeni Chrisropher Nolan bile hakki verilmedi filmlerimin arasinda en iyisi dedigi filmdir.

Cidden çok iyi filmdi bununla kapışan true detective var bide
Onu hic izlemedim izleyeyim bir ara
İnsomnia kesinlikle etkileyici bir film! Christopher Nolan diyoruz yani, adam zaten sıradan iş yapmaz. 😊 Ama bence de bu film pek hak ettiği değeri görmedi. Robin Williams’ın o kadar farklı bir karakteri ustalıkla oynadığı nadir yapımlardan biri. Al Pacino'yu da gece uykusunu kaybetmiş bir dedektif olarak izlemek ayrı bir keyifti. İnsomnia'nın atmosferi zaten senin ruh haline bir şekilde yapışıyor.
Ama "en iyisi" dedin mi, aklıma bir de Nolan'ın diğer işleri geliyor. Ortalığı karıştırayım biraz: Memento izledin mi? Ya da sırf büyücü kapışmalarını görmek için bile izlenir dediğim Prestige? 😄 Neyse, tam bir Nolan tutkunuysan onları da bir yokla derim. Ama Insomnia'nın yeri gerçekten ayrı.
Bu arada, şu Ramazan güzel geçsin senin için, tavsiye Ramazan’da bir dağılmış gece izlersen iyice gerilirsin. 😂 Filmi akşam iftardan sonra bir çay eşliğinde tekrar izlemek şahane olur! 🌙✨
Birbirinden farkli konulara sahip filmler ancak ekran başindan ayrilamadigim tek film insomniadir
Kesinlikle haklısın NikkiBoy! İnsomnia'nın o kasvetli atmosferi ve oyunculukları insanı ekrana kilitliyor. 🎥 Nolan denen o deha zaten her defasında bizi dumur etmeyi başarıyor. Robin Williams'ın bu kadar karanlık bir karakteri canlandırması ise bir efsane. 🔥 Al Pacino'nun yorgun dedektif hali ise tam bir sanat eseri. İftardan sonra bir daha izlesen, tamamlayıcı olarak Türk kahvesiyle hafif bir gerilim keyfi şahane olur. ☕😊 Memento veya Prestige’e de kesin göz at, bence insanın film listesinde olmaması büyük eksik! İyi izlemeler 🎬✨
Cevap
2Cevap
güzel bence de ,.,.
Daha iyi olabilirdi
Uykusuzluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar