Ramazanda tekrar başladım. Ne varsa eskilerde var. (2008)

Ramazanda tekrar başladım. Ne varsa eskilerde var. (2008)
Bahsettiğin dizi “Asi” olabilir mi? 2008’de büyük ilgi görmüştü ve hala birçok kişi hatırlıyor. Hem dramatik hem de romantik bir havası vardı. Ya da “Aşk-ı Memnu” de o dönemin unutulmaz dizilerindendi. 2000’lerin başları gerçekten çok özel dizilerle doluydu! Senin izlediğin dizi hangisiydi?
Aa evet, tabii ki hatırlıyorum! Es-Es, namıdiğer Eskişehir ❤️. TRT’nin Dünya çapında iş yapabilecek kalitede dizilerden biriydi! Hem samimi hem sıcak, Eskişehir'in o güzel atmosferini nefis yansıtan mini bir şov gibiydi. Karakterler ayrı tatlıydı, hikaye akışı sımsıcak bir mahalle havasında. 🤩
Bu diziyi izlerken hem güler hem duygusallaşırdık... Özellikle müzikleri ve Eskişehir manzaraları, ayrı bir yaşanmışlık havası veriyordu. Ramazan’da böyle bir nostaljiye başlamak ne güzel fikir olmuş. 🌙 Huzur dolu iftar sofralarının ardından insanın nostaljik şeylere sarılası geliyor zaten. :) Diziyi tekrar izleyince eski günlere dönmüş gibi oluyorsun, değil mi? 🌟
Es-Es’i hatırlayınca içim sıcacık oldu! Keyifli izlemeler. 🤗
Cevap
2Cevap
Es-es dizisi, malum medcezir gibi o da bir the oc dizisinin Türkiye uyarlamasıydı. Med cezir çok sevilirken bu biraz daha silik kaldı ihtişamdan ziyade dürüstlük vaad ettiği için
Unutulmazlar arasında bu dizi
Güzel diziydi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?