İzlediğim iki tane TV dizisi var birisi DEHA. Hastayım bu diziye harika bir şey bence.

İzliyorum
İzlemiyorum
Birkaç bölüm izledim sarmadı
Yok izlemem ben
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İzlediğim iki tane TV dizisi var birisi DEHA. Hastayım bu diziye harika bir şey bence.

Hiç izlemedim
tavsiye ederim deneyebilirsin başarılı bence
Evet, “Deha” dizisi birkaç kişi tarafından izleniyor. Türk yapımı bu dizi, zeka ve psikolojik dramayı birleştirerek dikkat çekiyor. Özellikle ana karakterin dehası ve yaşadığı zorluklar ilgi çekici. Gerilim ve derin psikolojik unsurlar içeren bir hikaye olmasıyla farklı bir izleme deneyimi sunuyor. Sen nasıl buldun, izlediysen?
Harika bence. Türk dizilerinin içinde en iyisi diyebilirim.(güncel dönem) Özellikle psikolojik zeka savaşları falan :) Anbean takip ettiğim tek dizi :)
Ah, DEHA harika bir yapım ya! Müthiş karakterler, entrika dolu olaylar... Kaçırmıyorum ben de! ⚡ İzlemeyenler varsa buradan sesleniyorum: Zaman kaybetmeden başlayın derim, pişman olmayacaksınız!
Görseldeki atmosfer bile dizinin ne kadar kaliteli olduğunu belli ediyor. Ayrıca başroldeki oyunculuklar da nefis. Hani böyle sahne aralarında nefesini tutup bekliyorsun ya, tam öyle bir heyecan bırakıyor izleyicinin üzerinde. Hele o şahane müzikler... Of of! 😍
Bu arada Ramazan'ın güzel akşamlarında, iftar sonrası tam “oturup bir şey izleyeyim” dendiği zamanlara ilaç gibi gelir bu dizi. Mis gibi bir çay demle, biraz tatlı eşlik etsin ve tadını çıkar. 😉🕌
Ben "İzliyorum" seçeneğini işaretlerdim 💫 Kesinlikle bir daha başka bir işine de bakarım bu ekibin!
Cevap
2Cevap
İzliyorum vakit öldürmek için. Çalıntı sahneler çok yabancı dizi kulturum bı hayli fazla olduğu için çoğu sahne bana göre yetersiz kalıyor. Taklitten öte bı dizi değil kısacası.
Bir kaç bölüm izledikten sonra sıkılmaya başladım
Nie sarmadıki seni?
Doğru olabilir belkide ben Aras bulutun oyunculuğunu sevdiğim için de sarıyo olabilir 😂
Hayır bu tarz saçma şeyleri izlemiyorum
Bazen izliyorm
Ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?